2777
2789
عنوان

حرف مردم چقد براتون مهمه فکر کن تو دختری هستی که

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 65 پست

حرف مردم ب ی ورمه ☺️

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این خیلی خوبه که پشیمون شدیو اشتباهتو فهمیدی🌹به نظر من توبه کن و از خدا بخواه که یه همسر عالی و همه ...

مرسی ارع تو نظرم هس توبه کنم روم نمیشههه

میگم خدایا من جوگیر شدم اصن تو ببخش دیگ از این غلطانمیکنم اما از حرف مردم میترسم🥲

کاربری دونفره😍😁 من خوشبخت ترینم

به ک ن تم نباشه فوقش میگن فلانی بادوست پسرش بود خوب بگن مدشده دلت خواسته به کسی چه ازوقتیی برا حرف م ...

میدونی من حرف مردم بشدت برام مهمه

بخاطر همین سر همچی حالم خراب میشههه

کاش حرفم نپیچه جایی

مرسی ارع تو نظرم هس توبه کنم روم نمیشهههمیگم خدایا من جوگیر شدم اصن تو ببخش دیگ از این غلطانمیکنم ام ...

وقتی با خدایی از هیچی نترس

بذار اصلا هممممه ی مردم پشت سرت حرف بزنن

خدا خودش اخرش کارتو جوری درست میکنه که همه انگشت به دهن بمونن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
میدونی من حرف مردم بشدت برام مهمهبخاطر همین سر همچی حالم خراب میشهههکاش حرفم نپیچه جایی

بپیچه مهم نیست ما یبار دنیا اومدیم زندگی کنیم توی دنیا

منم با دوست پسرم همجا بودم اخرم شد شوهرم اگرم نمیشد مهم نبود چون ذاتمون خراب نیس بریم بدیم دوست داشتیم دلمون خواسته دوست شدیم خانوادمم خبر داشتن 

عشق کن بابا گور بابای مردم میخوان چه کنن مثلا 

چادری و بدون دوست پسرم باشه میگن امله کسی نمیگیرتش

ببین گلم ما داریم توی یک جامعه  زندگی می کنیم و قانون جامعه ما این بد می دونه  و ما باید قوانین رعایت کنیم وقتی قانون زیر پا میذاریم  پس باید حرف مردم با دل جون خریدارش باشیم کارتون بد و اشتباه بوده حرف مردم مهم نیست من برای خودم دارم زندگی می کنم از این چرت پرت ها اینجا به کار نمیره گلم کارتون اشتباه بود متاسفانه روزی به اشتباهتون پی می برید که دیگه ......... 

وقتی با خدایی از هیچی نترسبذار اصلا هممممه ی مردم پشت سرت حرف بزننخدا خودش اخرش کارتو جوری درست میکن ...

مرسی قربونت 🫂🤍 اره دری رو که خدا برات باز میکنه بنده نمیتونه ببنده

قربونت برم. اره صد درصد این مسائل میرن توی لیست بی اهمیت ترین چیزها توی زندگیت. اونقدر مسائل بزرگتر ...

مممنون عشقم دلگرمم کردی🫂🤍 اره خدا بزرگه الان اولش یکم حساسم و ناراحت