2777
2789
ببین درمانگاه های تامین اجتماعی تو شهرتون کجا هست اونحا بری رایگانه مثلا اصفهان دو سه تا درمانگاه و ...

ابجی یجا سرچ چردم زده پلی کلینیک تامین اجتناعی ینی اینم رایگانه؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دندون فقط پر می‌کنه ،عصب کشی ندارع

کشیدن داره؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بزن درمانگاه تامین اجتماعی اسم شهرتون ،نت بزنی میاره میبینی کدوم محله داره میزنی روش شمارشو میگیری ی ...

اگه نوبت نگیریم مثل شا برم بشینم نوبت میدن حضوری؟ 

اینم نمی‌دونم ،یبار حضوری رفتی بپرسی راهنماییت میکنن

شما گفتید نوبت نمیگیرید درسته

همینجگری حضوری میرید همونجا نوبت میدن

عزیزم درمانگاه پلی کلینیک 22 بهمن زنگ بزن اونجا رایگانه 

کار برام پیش اومد نتونستم خودم زنگ بزنم بپرسم بزنگ بگو دکتر مامایی کی میاد وقت بگیر ندادن هم بگو سایتتون رو بده و بپرس هزینه اش چقدره بیمه تامین دارم 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

توی گوگل بزن چند تایی میاره به همشون بزنگ و توی سایتشون پزشکاش رو ببین 

مطب شخصی رو شفاداک نوبت میده اما پول میگیرن 

بیمارستان پول کمتری میگیرن اما قبلش بزنگ بپرس انترنتی نوبت نگیر شارژ هم نداشتی شمارتو بگو برات شارژ بفرستم 

عزیزم درمانگاه پلی کلینیک 22 بهمن زنگ بزن اونجا رایگانه کار برام پیش اومد نتونستم خودم زنگ بزنم بپرس ...

باشه قشنگم. مرسی مهربوتم لطف کردی

توی گوگل بزن چند تایی میاره به همشون بزنگ و توی سایتشون پزشکاش رو ببین مطب شخصی رو شفاداک نوبت میده ...

عزیزمییی قشنگم مرسی ازت لطف کردی تا همینجا هم. کمک. کردی سپاسگزارتم 😍🌹❤️الان زنگ زدم یکیش نوبت گیری از 7شب شروع میشه گمونم

عزیزمییی قشنگم مرسی ازت لطف کردی تا همینجا هم. کمک. کردی سپاسگزارتم 😍🌹❤️الان زنگ زدم یکیش نوبت گیر ...

فداتشم گلم ، اره اینجوری بپرسی راحتتری🥰

ابجی یجا سرچ چردم زده پلی کلینیک تامین اجتناعی ینی اینم رایگانه؟

اون را نمیدونم چیه میتونی تلفنی بپرسی تا مطمئن بشی 

احتمالا آنجا پزشک تخصصی داشته باشه و رایگان 

درمانگاه های شهر ما  بیشتر دکتر عمومی و ماما و چشم پزشکی اینجور چیزا داره و یه بیمارستان هم هست که تخصصی ارتوپد و زایمان و.. داره

ینی نمیخگاد قبلش نوبت اینترنتی بگیرم؟ الان رفتم سایت تامین اجتناعی یه کد داد مراحلو رفتم گفت ساعت 7ش ...

والا اصفهان  درمانگاه از صبح تا حدود ۲ بریم نوبت میدن ولی برای بیمارستانش باید نوبت اینترنتی گرفت البته. یه بار شب رفتیم بیمارستان نپبت قبلی نداشتیم همون لحظه همان جا نوبت گرفتیم

قم را نمیدونم چطوری هست 

باید یکی دو بار بری تا با شرایط و قوانینش آشنا بشی