mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4803 عنوان از کجا بفهمیم موی فر بیشتر بهمون میاد یا صاف 98 بازدید | 11 پست من موهام خودش فره بعد صاف میشه..زیرش فره و بالاش صافه دیوونم کردهمیخام یا ویتامین تراپی کنم یا فر داعمفر داعم ریزش مو نمیاره؟و از کجا بفهمم کدوم بیشتر بهم میاد خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 1403/10/16 | 09:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 36421 بعد از حمام ماسک مو بزن استایلش کن برای فر با سوشوار هم صافش کن بعد ببین کدوم بهت میاد پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4803 بعد از حمام ماسک مو بزن استایلش کن برای فر با سوشوار هم صافش کن بعد ببین کدوم بهت میاد اخه مشکل اینه بالاش صافه ….اینکارتیم هم میکنم بزم صاف وای میسه خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 12566 من فر نمیاد واقعا اتو مو بخدا بردن یعنی اصلا به روی خودشون نمیارن که مال یکی شاید بخواتش من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4803 با اتو صاف کن تا بفهمیبا فر هم فر کن هیچکدومو ندارم😂🫠 خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4803 از فی لتر های گوشی استفاده کن میشه اسمش رو بگید؟ خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙
سرماسوز عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 2615 هیچکدومو ندارم😂🫠 با اتو دستی موهاتو صاف کن اتو لباسبا مداد هم جلو موهاتو فر خداجونم شکرت🦋
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 36421 اخه مشکل اینه بالاش صافه ….اینکارتیم هم میکنم بزم صاف وای میسه برای منم همینه بالاشون صافه پایینشون فر و موج دار اتفاقا خیلی قشنگه ناشکری نکنیا پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 27997 میشه اسمش رو بگید؟ برو آرایشگاه بگو برات براشینگ کنه ببین بهت میاد یا نه