2777
2789

من موهام خودش فره بعد صاف میشه..

زیرش فره و بالاش صافه‌ دیوونم کرده

میخام یا ویتامین تراپی کنم یا فر  داعم

فر داعم ریزش مو نمیاره؟

و از کجا بفهمم کدوم بیشتر بهم میاد

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از حمام ماسک مو بزن استایلش کن برای فر با سوشوار هم صافش کن بعد ببین کدوم بهت میاد

اخه مشکل اینه بالاش صافه‌ ….

اینکارتیم هم میکنم بزم صاف وای میسه

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

من فر نمیاد واقعا اتو مو بخدا بردن یعنی اصلا به روی خودشون نمیارن که مال یکی شاید بخواتش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

با اتو صاف کن تا بفهمیبا فر هم فر کن

هیچکدومو ندارم😂🫠

از فی لتر های گوشی استفاده کن

میشه اسمش رو بگید؟

اخه مشکل اینه بالاش صافه‌ ….اینکارتیم هم میکنم بزم صاف وای میسه

برای منم همینه بالاشون صافه پایینشون فر و موج دار 

اتفاقا خیلی قشنگه ناشکری نکنیا 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.