2777
2789

سلام

یکی از اقواممون با بچش اومده بود خونمون بچش رفت سراغ وسایل من بهش گفتم دست نزن اینارو بزور تونستم بخرم هر کدوم الان ۱۰۰ تومن بیشتره

مامانش گفت بفروششون خرج صورتت کن 

خانوما اقوام که میگم مثل خاله و عمه

درسته لحن دوتامون شوخی بودا ولی حس میکنم منظور داشت که گفت

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صورتت ایرادی داره؟مثلا دندون خراب و اینا

ن اصلا 

کلا اخلاقش جوریه که خوشش میاد منو بسوزونه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
میگفتی من صورتم خوبه اما بنظرم شما برو رایگان سیرتت رو درست کن🌚

خیلی دلم شکست با اینکه صورتم ایرادی نداره

ن اصلا کلا اخلاقش جوریه که خوشش میاد منو بسوزونه

پس گو میخوره هرکی همچی حرفی بزنه ک اینموقع صب تایپک بزنیم براش 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

منظورش اینه اگر اینا پولشون زیاده

جای خریدن اینا

برو عمل کن...

اینجور مواقع در اتاق رو قفل کن

و اگر اهمیتی داره به پدر مادرت بگو

بگو ک اینا احترام نگه داشتن بلد نیستن

خونه منن و توهین میکنن

وسایل ۱۰۰‌میلیونی ؟؟چه وسایلی😜؟

ن عزیزم صد میلیونی نیست ۱۰۰ هزار تومن هر کدوم پولشو ولی خب گیر نمیاد دیگه گیرم بیاد فیکه

منظورش اینه اگر اینا پولشون زیادهجای خریدن اینابرو عمل کن...اینجور مواقع در اتاق رو قفل کنو اگر اهمی ...

اتفاقا عمل زیبایی هم انجام دادم قیافم خوبه ولی نمیدونم چرا این حرفو زر

پس گو میخوره هرکی همچی حرفی بزنه ک اینموقع صب تایپک بزنیم براش

کاش همون لحظه جوابشو میدادم

کاش همون لحظه جوابشو میدادم

این حرفم یادت باشه

ح.جواب همرو بده 

بزا بگن بیحیاس اما نریزتوخودتت ک مث من افسرده بشی 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

این حرفم یادت باشهح.جواب همرو بده بزا بگن بیحیاس اما نریزتوخودتت ک مث من افسرده بشی

خاله و عمه های مردم چقدر خوب و مهربونن اونوقت این کارش به ما زخم زبون زدنه