2777
2789

تاپیک قبلم هست، پسرم مشکوک به تنگی مجاری ادراره، دیروز متخصص اطفال یه اورولوژیست اطفال بهم معرفی کرد که ببرم پیشش ولی تا هفته آینده نتونستم زودتر نوبت بگیرم، پسرم صبح که بیدار میشه دلدرده البته یبوست هم داره،یوقتایی میگه جیش دارم بعد میگه نه ندارم یا میبرمش دسشویی میگه ندارم یا نمیتونم دفعه بعدش قشنگ ادرار میکنه، البته همیشه اینجور نیست هر چند روز یبار،از دیشب که دکترش گفته ببر اورولوژیست هم‌ دارم فکر و خیال میکنم از تنگی مجاری ادرارش نمی‌ترسم ترسم اینه نکنه خیلی وقت ازش گذشته باشه و من نفهمیده باشم و خدایی نکرده کلیه هاش آسیب دیده باشن دارم از نگرانی میمیرم،اشکام بند نمیاد، صبح که بیدار شد گفت دلم درد میکنه دوباره خوابید علائم سرماخوردگی هم داره دمای بدن‌ هم سی و هفت و نیم بود مسکن دادم بهش،حالم خیلی بده نمیدونم چجوری تا هفته دیگه صبر کنم،خدایا کمکم کن 😭😭😭😭

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه دکتر دیگه که زودتر نوبت داشت میبردی

این دکتر بهتریه آخه، بقیه هم همینن زودترین نوبتش دوشنبه هفته دیگه س

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
این دکتر بهتریه آخه، بقیه هم همینن زودترین نوبتش دوشنبه هفته دیگه س

ان شاءالله چیزی نیست،به عدد اسمش براش آیه الکرسی بخون

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
علائم جدیدش ممکنه مال ویروس جدید باشه،تب و دل درد می‌گیرند بعضی ها

ده روز پیش تب داشت تبش قطع شد ولی بعد اون تقریبا هر روز صبح که بیدار میشه میگه دلم درد میکنه، دکتر گفت بخاطر یبوستشه ولی من نگرانم

اها انشالله زودتر خوب میشه نگران نباش. بچه منم همین طوری بود تنگی مجرای ادراری داشت اما با ختنه رفع ...

شما از کجا متوجه شدین

نگران نباش من بچه جاریم میگفت ادرارش ب سمت بالا میریخته برده دکتر معاینه کرده و گفته تنگی مجاری ادرارم داره اون الان پیش دبستانیه ولی مشکل کلیه نداره .هفته قبل گفت باید بره برا عمل

ان شاءالله چیزی نیست،به عدد اسمش براش آیه الکرسی بخون

چشم، خیلی حالم بده خیلی

نگران نباش من بچه جاریم میگفت ادرارش ب سمت بالا میریخته برده دکتر معاینه کرده و گفته تنگی مجاری ادرا ...

من تو حاملگی متوجه شدم یکی از کلیه ها‌ ورم داره البته زیر یک سانت بود بعد از زایمان همون سونوگرافی بردمش برا چکاپ گفتن سالمه و مشکلی نداره،ینی تو سونو همه چیز نرمال بود بعد از تولدش،باز دارم فکر میکنم میگم میشه مشکل داشته و نفهمیدیم بخدا از فکر و خیال زده به سرم