2777
2789
عنوان

دیشب از نامزدم جدا شدم

754 بازدید | 39 پست

بهش میگم‌چرا هیچ کاری برای من نکردی توو این چند سال نه جایی به اون صورت بردی نه کادویی حتی یه شاخه گل . ته تهش فقط یه تولد کادو گرفته اصلا هم اهل کافه و رستوران نیس صبح تا غروب منو بیرون میبره یه آب معدنی و چیپس میگیره میام خونه فشارم کلا پایین بود میگرنم شروع می‌شد  از گرسنگی رومم نمیشد چیزی بگم ، اگه دروغ نگم ۳ سال باهمیم نهایت ۳ بار رفتیم کافه در این حده !!

دیگ صبرم تموم شد خودم تو رابطه خرج میکنم توقع یه طرفه ندارم ، بهش میگم چرا خسیس بازی درمیاری؟ میگه در عوض ولی برا ماشینم خرج میکنم ماه پیشم ۱۷ تومن برا خودم خرج کردم پس خسیس نیستم😐 خیلی حرصم گرفت یعنی ماشینم از تو عزیز تره

تازه میخواستم بخاطر این آدم فداکاری کنم از شهر خودم دور شم برم شهر اونا زندگی کنم اونم با همچین رفتاری‌.بنظرتون کار درستی کردم جدا شدم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی  کار درستی  کردی اگه می خواستت برا ازدواج هم می خواستت خرج می‌کرد پسرا برا کسی که بخوانش خرج می‌کنن 

و این که تو بعضی چیزا حکمتی یه پارتنر داشتن با هدف ازدواج همیشه وقتی می خواست زنگ بزنه با تلفن خونشون یا واتساپ زنگ میزد بعدها فهمیدم آقا خیلی خسیس تشریف داشته و اگه باهاش ازدواج مرده بودم به معنای واقعی بیچاره بودم 

نه بابا دکمشو بزن شانس ماس ادمای خوب گیر کیا میوفتن حالا هرکی باما بود عقب مونده عقده ای از اب در او ...

دیگ یه پسر اینو بگه معلومه اوضاع طرف خیلی خیلی بوده🙂

سوال از پسری که میره بیرون خرج میکنه براتون خوشتون میاد؟

نه از پسرای آویزون ک دخترا خرجشونو میدن خوشمون میاد😏

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲