2777
2789
عنوان

دیشب از نامزدم جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 39 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا سه سال هم بیخود کش دادی

مرد خسیس خیلی چندش و نفرت انگیزه

نیاز نیست خرج آنچنانی کنه، مردی که مردونگی داشته باشه بلده زن زندگیش رو ساپورت کنه دلشو به رابطه گرم نگه داره

و خدا برای من کافیست.....
بله خانم معذرت میخام اگه با گذاشتن کامنت زیر تایپیکتون شما رو ناراحت کردم

نه چه ناراحتی !! فقط جالب بود برام کاربر آقا نیومد جبهه بگیره طرفداری کنه بگه کار خوبی میکنه

من چی بگم پس ،ده ساله عروسی کردیم بیارم کافه نرفتیم ،رستورانم خیلی کم انگشت شماره 🤧😪😪😪

شوهر منم کم میبره بیرون ولی باز راضییم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
من چی بگم پس ،ده ساله عروسی کردیم بیارم کافه نرفتیم ،رستورانم خیلی کم انگشت شماره 🤧😪😪😪

منم مثل شما ولی اصلا برام مهم نیست،دلیل نرفتمون خساست نیست شوهرم حاضره خودش هیچی نداشته باشه ولی بهترینارو برای من و بچه ها فراهم کنه

عزیزم به کسی که برای خودش فقط خرج میکنه ولی برای اطرافیانش نه میگن بخیل، کسی که هم برای خودش خرج نمیکنه هم دیگران میگن خسیس، فرقی باهم ندارن که آقا گفته من خسیس نیستم البته راستم گفته چون بخیله😅