2777
2789
عنوان

کودک سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی با یه بار درست میشه؟‌آخه اون کوچولوم بیدار میشه بعد دوتایی با هم میوفتن به گریه

ساعت دوازده خوابید رو پاک تا یک و نیم بازم خوابش نگرفت منم نیشگونش گرفتم گریه کرد من و شوهرمم هرچی فحش بود بهم دادیم البته اون ب من فحش داد من آدم آرومی ام و نصفه شب جنگمون شد اون می‌گفت چه اشکال داره بزارش پات ،گفتم خودت بزارش پات ،پاهام فلج شدن نمیتونم.خلاصه از اون شب ک دخترم جنگمونو دید دیگه رو پام نیومد

ساعت دوازده خوابید رو پاک تا یک و نیم بازم خوابش نگرفت منم نیشگونش گرفتم گریه کرد من و شوهرمم هرچی ف ...

ای بابا 

حالا دختر من اینجوری ببینه بیشتر گریه میکنه و میره طرف اونی ک داره ازش‌دفاع میکنه 

حالا این راه هم امتحان میکنم سعیم رو میکنم ببین چی میشه 

ای بابا حالا دختر من اینجوری ببینه بیشتر گریه میکنه و میره طرف اونی ک داره ازش‌دفاع میکنه حالا این ر ...

اینم میرفت طرف باباش .جدیدا بهم میگه بابا شوهر منه برو یه شوهر دیگه پیدا کن 

ببین جریان پا درد رو میگم اما صداش میره بالا که نهههههههخیلی گارد میگیره نسبت به این مساله

سه سالگی سن لجبازی بچه هاس

بخاطر همین صداش میره بالا.

کلا باید از نظر ذهنی اماده بشه.

خیلی باهاش حرف بزن.

اتفاقا تو روان شناسی همینه

ببین شما درست میگی اولین گزینه ای که به ذهن همه میرسه همینه 

اما اصلا نشونه ای نمیبینم که حس کنم حسودی میکنه از طرفی اینقد که به بزرگه رسیدگی میکنیم به کوچیکه کار نداریم و یه مساله دیگه اینکه اختلاف سنشون دقیقا ۱ ساله و پیش از این سن شاید اصلا بچه احساس حسودی رو متوجه نشه ؛ اینه آخری رو یه جا خوندم که میگن بچه تا ۱ سالگی حسودی نمیکنه اگه خواهر یا بردار دار بشه 

نمیدونم چقد درست میگن واقعا گیچ شدم دیگه