2777
2789
عنوان

کودک سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 52 پست

خوب غذا میخوره؟ شاید چون گشنش میشه بیدار میشه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه جالب ارع بخدا من الان به هرکی اینو میگم میگه عادت رو پا خوابیدن بده چیکار کنم هرکاری کنم جور دیگه ...

منو همین طورم مال من انگشت60شم میمکه صدا میده زیرگوشم درمانی نمیتونم پیدا کنم

وای این از شیرشبم که بدتره!بنظرم اگه تازگی اینجوری شده ببین درطول روز بیشتر به نی نی محبت میکنی و ند ...

نه اصلا اینقد که دور این بزرگه هستیم دور اون نیستیم 

نه همیشه همین طور بوده ولی خب گاهی خیلی بیشتر بیدار میشه گاهی کمتر 

مثلا گاهی ۵تا ۶ بار تا صبح 

گاهی ۱ بار 

موقع خوابش روی پا هیچ جوره نمیخوابه هرکاری کردم نتیجه نداده

هر طور بخوابه تا آخر همونطور عادت میکنه، حتی شده تا ۴ صبح نخوابه ولی عادت کنه خسته بشه و خودش بخوابه،اوپ وقت کم کم درست میشه

خدایاشکرت❤️🙏
هر طور بخوابه تا آخر همونطور عادت میکنه، حتی شده تا ۴ صبح نخوابه ولی عادت کنه خسته بشه و خودش بخوابه ...

خدایی فقط همین یه راه مونده امتحان کنم دیگه واقعا خسته شدم 

تو بیداری باهاش صحبت کن بگو مامان پاش درد میگیرهشما بزرگ شدی ببین فلانی (اسم چندتا همسن هاشو بگو) رو ...

ببین جریان پا درد رو میگم اما صداش میره بالا که نههههههه

خیلی گارد میگیره نسبت به این مساله 

این چه حرفیهبی محلی همیشه جوابه خودمم بچه سه ساله دارم با بی محلی درست میشه

ولی موقع خاب بچه ها آرامش میخان خود منم بچه۳ساله دارم موقع خاب کنارش میشینم تا بخابه من از۹ماهگی خابش رو مستقل کردم

بی محلش کن بزار گریه کنه هیچیش نمیشه دختر منم تا صبح ده بار بیدارم میکرد واسه رو پا خوابیدن ،یه روز ...

یعنی با یه بار درست میشه؟‌

آخه اون کوچولوم بیدار میشه بعد دوتایی با هم میوفتن به گریه