2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@یاس1358 @niniyar_3 ایشون هست بهم گفت که گوه اسکرینشم دارم الان میاد !!جمع اش کن لطفا و لطفا نی نی ...

پاسخگو بده؟ 😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

@niniyar_3 @یاس1358 رو لینک بزن نی نی یار اینو جمع کن حداقل از امضات خجالت بکش !!مغز نادون‍

تعلیق شد

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

آنه اینجا میتونم به نی نی یار یچیزی بگم؟ 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

@niniyar_3    

سلام گلم 

من داخل پی وی تون هم گفتم، اون کاربر وقتی خودش دعوا میسازه، بعدش فحش میده، عکساش هم موجوده بخواید میزارم من اومدم بگم اون گفته به من شما تعلیقم کردی، به چه دلیل اخه؟ 

ایشون فحش میده مزاحمت ایجاد میکنه من تعلیق بشم؟ 

من اصلا کاریش داشتم؟ 

@niniyar_5    

عزیزم بین کاربری اون تاپیک ک تعطیل شد 

فقط دوست من تعلق شد نه هیچکس دیگه

فقط دوست من گفت ک مدرک دارم ک فیکی

ولی عکسی ن نشون داده نه چیزی

@ihmk2    

کانالم عضو شو بیب:🎀❤️https://t.me/mearyayi