فقط ی سهم جزیی خواستیم چون اینجا به دخترارث نمیدن ماهم ازشون شکایت کردیم ارپدر خدابیامرزم زمین زیادی به جا مونده ولی بعضی از برادرا ته نامردین چون واسه دخترخودشون سنگ تموم میزارن ولی ازرسم ورسومات واسه خواهرا سواستفاده میکنن به نظرشما کارمادرسته.آخه خواب وخوراک ندارم ازطرفی اونا مارو زیرپاشون دارن له میکنن ازاین طرف من دلم نمیاد ناراحت باشن من برعکس اونا دوسشون دارم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
جه رسم مضخرفی خیلی ببخشید کجایید که دختر رو ادم حساب نمی کنن البته مقصر پدر و مادرت هستن اونا باید حق شما رو بدن ، اگر پدر ومادر قید حیات نیستن شکایت کنید،حق بجه های خودتون رو ندید برادرتون مخصوصا که می گید زمین زیاد دارید چه طماح هستن ،بعد خدا گفته ۲ پسر چون خرج خونه باهاش هست یکی دختر شما طبق اسلام جلو برو چه کار دارید به رسم و رسوم مضخرف