2777
2789
عنوان

دوتاازبرادرام مخالفن سهم ارث من وخواهرم وبدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 106 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جه رسم مضخرفی خیلی ببخشید کجایید که دختر رو ادم حساب نمی کنن البته مقصر پدر و مادرت هستن اونا باید حق شما رو بدن ، اگر پدر ومادر قید حیات نیستن شکایت کنید،حق بجه های خودتون رو ندید برادرتون مخصوصا که می گید زمین زیاد دارید چه طماح هستن ،بعد خدا گفته ۲ پسر چون خرج خونه باهاش هست یکی دختر شما طبق اسلام جلو برو چه کار دارید به رسم و رسوم مضخرف 

سهم ارث شما سهم بچه های خودتون در آینده هم هست به این مساله هم فکر میکردید

اخه بچه هام بدون ارث هم خیلی گیر نمیکنن زمین و خونه از باباشون میمونه براشون اما داداشم بیشتر نیاز داشت برای تامین زندگیش

هرکی هم بخشید بعد چندسال بعد پشیمون شد، چرا شمادلتون بسوزعه برا داداشت ن، اما اونا  دلسوزی درقبال شما ندارن.؟ 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
باباشون ب اندازه خودمون داره

عجب دلیلی 

خوب یبخشید ولی فک کن خدایی نکرده ی روز شوهرتون ورشکست بشه یا خیانت کنه یا هر علت دیگه 

در همیشه رو ی پاشنه نمیچرخه 

بنظرم ی زن باید ی پشتوانه مالی هر چند کم داشته باشی 

بنظرم بزرگترین اشتباه زندگیت رو کردی 

همین حالا ب داداشت بگو سههممو میخام 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
شوهرم چیزی نگفت ولی یکم نگرانم ته دلش ناراحت باشه اگه شوهرم این کار رو بکنه خوشحال نمیشم اما حرفی ه ...

بیچاره بچه ات 

فقط همین 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه