2777
2789
عنوان

طلای پیدا کردم کجا باید بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 106 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صاحبشو پیدا نکردم حتی آگهی هم زدم پیدا نشد ، تو خیابون پیداش کرده بودم

صاحبش اگر بعد یکماه اگهی پیدا نشد. باید موقع ک فروختیش یک سومش، برا صاحب رد مظالم بدی

طلا پیدا کردی میگی تو دیواز کم میخرن؟ مفت امده دستت معلوم نیس مال کدوم بدبختت

این کار دزدی حساب میشه . از هر جا پیدا کردی یه برگه بزن یه آگهی هم دیوار بزن صاحبش پیدا میشه . بخوری هم پس میدی !!

من با اینکه یک کیلو هم طلا بدون فاکتور میتونم بفروشم پیدا کررم دوتا انگشتر طلا سفید با نگین برلیان صاحبشو پیدا کردم پسش دادم . از خدا بخواد بهت بده . این مال مردمه

تو منطقه ای که پیدا کردی باید اگهی کنی و به مدت ۱سال قمری نگهش دارید و بعد اون هم بفروشی و خرج ایتام و فقرا کنی ...

ب طلا فروش نیاز نیس بگی پیدا کردم بگو هدیه اس برای سالها پیش و فاکتور نداره .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منم یه بار انگشتر پیدا کردم . اخر به طلا فروش اشنا فروختم . صدقه دادم به جای صاحبش

مثل دزدی که رابین هود می‌کرد 😂😂

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
خدای نکرده طلای من گم شهبه هیچ وجه راضی‌نیستم‌کسی اونو بفروشهحتی به جای من صدقه بده

وا دختر خوب پس چیکار کنن ☹️ اگه روی زمین برهم ندارن بالاخره یکی برمیداره یا حتی کنارش اشغال ها ازبین میره ....حداقل برات صدقه بدن که بهتره شاید فرصتی بشه که بیشتر و بهترشو بخری ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....