2777
2789
عنوان

شرکت نفیس و بازریاب های کنه اش

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 67 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دختر عموم اصرار که بیا بخر خریدم از ولی هیچیش خوب نیس نفیس همش اشغال همه شدن مشاور پوست و مو بعد ...

به نظر من اسکاچ ببافی ببری سر خیابون بفروشی شرافت داره به این مدل کارا که اساسش کلاهبرداریه و با اصرار و از رو نرفتن به مردم میفروشن

واااای نگوووو. یه بار از فامیل های شوهرم که خونشونم یه شهر دیگه هست ز زده بود « اصلا قبلشم من باهاش چه رو در رو چه تلفنی صحبتی نداشتم » شمارم و هم از مادرشوهر گرفته بود!! 

وااای اون قدر سیریش شد که.

برا خرید محصول هم نه هااا

اصرااااار که بیا تو هم بفروش این محصولات و.

حالا هی من میگم نمی‌خوام نمیتونم اصلا قصد کار ندارم ..این همش اصرار .

دیگه آخرش یدونه کرم ترک پا سفارش دادم . بعدشم یه بار ز زد رو ندادم ول کرد. 

متنفرم از این ادمها

چند وقت پیش هم یکی از این ها به همسرم داده بود البته بدون پول اینم آورد داد به من من استفاده کردم راضی بودم گفتم بازم بیاره ازش بخریم همسرم شماره ی منو بهش داده بود این منو ول نمیکرد بیا بازار یاب بشیم موقعیت همسرت خوبه میتونی راحت درآمد زایی کنیم هی میگفتم من نمیخوام بازار یابی فقط میخواستم یدونه بخرم اینقدر کنه شد بلاکش کردم اصلا ول نمیکنن آدمو ، ولی خدایی محصولشون خوب بود 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
دقیقا درست میفرمایید،یکی از فامیل های نزدیک ما تو شرکت نفیس است یه بسته بيسکوئيت داده به مامانم به خ ...

بیسکوییت یک‌میلیون تومنی 🫤

من بودم با همون جعبه اش میکوبیدمش تو سرش

واااای نگوووو. یه بار از فامیل های شوهرم که خونشونم یه شهر دیگه هست ز زده بود « اصلا قبلشم من باهاش ...

دقیقا روند و فرمول کاریشون سریش شدنه 

منم‌ همون همسایمون شمارمو گیر اورده بود چند بار پیاماشو سین کردم جواب ندادم اخرش از رو رفته و گم شده ولی من با شناختی که پیدا کردم اینا از رو نمیرن دوباره یه جایی پیداش میشه😁