2777
2789

بله انشاله که خوب میشه احتمالش هست

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن کما

اره کما احتمال برگشت هست،حتی کسی بوده ۱۰سال مادرش تو کمابوده دستگاه هم بهش وصل بوده بعد ۱۰سال بیدارشده،

تو کما هرچیزی ممکنه، ختم حمد براش بذارین، سفره ابوالفضل یا هر ائمه ای ک بدلتون هست براش بگیرین،هوشیاری بیاد بالا انشالله، چرا تو کما رفتن؟؟تصادف؟؟؟؟ 

اره کما احتمال برگشت هست،حتی کسی بوده ۱۰سال مادرش تو کمابوده دستگاه هم بهش وصل بوده بعد ۱۰سال بیدارش ...

فشارشون بالا بوده با ماشین داشتن میرفتن خلاف رفتن تصادف کردن 

فشارشون بالا بوده با ماشین داشتن میرفتن خلاف رفتن تصادف کردن

انشالله ک عمرش بدنیاست، تو یه فیلم یادت هست زنه حامله بود تصادف کرد یکی دوسال کمبود شوهرش ازدواج کرد بچه روهم بزرگ کرد اون زنه دیگه یهو این زنه اوله ک بازیگرش الهام حمیدی بود برگشت و خوب شد و اومد دخترشو بگیره ...وای چقد سر این فیلم حرص خوردم و غصه الهام حمیدی رو، ازون طرفم زن دومه هم گناه داشت، هردوتا زن گیر یه مرد افتاده بودن نمیشد این وسط طرف یه زن رو گرفت.

انشالله داییت خوب میشه خیالت راحت.بالا سرش عزیزانش برن با محبت هی حرف بزنن و صداش کنن تا زودتر برگرده

انشالله ک عمرش بدنیاست، تو یه فیلم یادت هست زنه حامله بود تصادف کرد یکی دوسال کمبود شوهرش ازدواج کرد ...

کاشکی یع معجزه میکرد دلم براش خیلی میسوزه ناتوان هست نمیتونه کاری کنه 

تصادف کردن تو حالت کما بودن مدنی بعد رفت تو حالت نباتی یعنی نفس میکشه قلب میزنه پا تکون میده چشم خمی ...

بستگی داره ، من اهل آن شا الله و .. نیستم ، ولی سلول های مغزی ترمیم نمیشن ، البته برخی اوقات روحی هست و با گذشت زمان بهتر میشه ، ولی اگه سلول‌ها آسیب ببینن ، شاید در آینده کمی بهتر بشه و شاید هم متاسفانه... ولی اگه روحی و شوک باشه ، فرق داره .

رک گویی منو ببخشید . کار دنیا همینه

الان بیمارستانه؟؟؟زنش کاراشو میکنه؟؟؟چند وقته تو کمارفتن؟؟؟بچه‌اش چقدی هستن؟؟؟

هم زنش هم اینکه مامانم و خاله هام هر روز میرن نوبتی ۳ تا بچه دارع یکی کلاس نهم یکی ششم یکی چهارم