2777
2789
عنوان

اونایی قرص اعصاب میخورن وزنشون زیادمیشه یاهمه اینطورنیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دوساله میخورم تکون نخوردم حتی صد گرم به نظرم به استعداد هم هست ولی من عاشق چاقیم

من خیلی تغیرکردم همه میگن چاق شدم امادلم نمیخوادوزنم تغیرکنه😔

آنکِه بودَنَش بِدونِ مِنَت و اَبَدیست 'خداست'🤍🌱
خیلی کسل بی حالم همش دلم میخواد دراز بکشوم کارای خونه روبه زورانجام میدم

اثرات قرص هست دیگه قرص اعصاب بع نظرم آدم رو داغون می‌کنه. و افسرده تر فقط ورزش  تاثیر میزاره روی مغز تاثیر میزاره و سرحال تر میشی کلا حالتون بهتر میشه

جاری من ۱۱سال هست قرص مصرف می‌کنه خوب که نشده هیچ وزنش هم شده ۱۰۰ کیلو 

بمن درکنار قرص اعصاب فولیک اسید هم داده بود داشت وزنم می‌رفت بالا به دکتر گفتم گفت فولیک اسید و قطع کن کردم وزنم ثابت مونده.باید به دکترت بگی

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
داروهاتو بخور به هیچی فکر نکن روانت که سالم بشه بعدش همه چی درست میشه نگران نباش

دکترگفته اصلا ترکشون نکن مجبورم چندماه بخورم

آنکِه بودَنَش بِدونِ مِنَت و اَبَدیست 'خداست'🤍🌱
خیلی هم میخوابم همش دلم میخواد بخوابم😔

من سالها مصرف میکنم ن خواب الودم ن وزن اضافه کردم مثلا در طول یکسال نهایت ۱ کیلو مگه مراعات غذایی نکنم چاق بشم وگرنه داروهام رو تاکید میکنم بردکتر چاقم نکنن