2777
2789
عنوان

رابطه دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 77 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیڭه کاری که شده بپا باردارنشی

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
خب چیه مگه عقد بودن محرم وحلال هم

خب من مگه چیزی گفتم؟مگه گفتم وایی چرا اینجوری کردینو نباید میکردینو فلان؟

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

اگر قرار نباشه جدا بشید اشکالی نداره 

برای منم همینطور شد من خیلی استرس داشتم و همش نگران بودم ولی عروسی کردیم و اتفاقا خاطره هاشو خیلی دوست داریم هر دو تامون 

ولی ترجیحا دیگ انجام نده ممکنه عقدت طولانی بشه آدم حس سردرگمی و کلافگی داره بده 

آره باورت میشه یه هفته از عقدمون گذشته بود🥲😂😁روم ب دیوار🦦

ای عروسه شیطون😁😂😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

خوش به حالت بعد مادر شوهر من ابرو برام نزاشت جلو دامادش یاد انداختی اول صبحی

مادرشوهر من یه بیل غذا میکرد تو بشقاب میگفت بخور بخوررر خداروشکررررر ک سالمی زود بچه دار شدی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خواهرشوهرم میگفت چرا حواستو جمع نکردی شوهرم میگفت زنمه دلم خووووواست قتل ک نکردم منم داشتم سکته میکردم از ترس تو ۱۸ سالگی سقط کردم 💔

شوهرم شیطون بود🤣🦦

وایی😂😂😂

ان شالله همیشه شادو پایدار باشین😁😘💚🌱