2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیره حتی نوبت گرفتم نرفت

ازش دلیلشو نپرسیدین؟

شده مثلا خودتون آرایش کنین لباس ب&از بپوشین برین پیشش و باز هم عین خیالش نباشه؟

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

کم حلی ندیدی ازش؟

نه شوهر من وقتی خوابش میگیره غش میکنه دیگه تا صبح میوفته 

تو هم به نظرم همینکار کن خوابش که برد برو پیشش ،تو بری هم میگه نیا؟؟

یا سر شب جا پهن کن تو هال جلو تلویزیون خوراکی و چایی بیار کنارش  نور رو کم کن یه فیلم بذار  نگاه کنید خیلی حال میده 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ازش دلیلشو نپرسیدین؟شده مثلا خودتون آرایش کنین لباس ب&از بپوشین برین پیشش و باز هم عین خیالش نبا ...

نه ببخشید ممکنه رابطه اتفاق بیوفته اما بعدش میره زیر پتو میخوابه

دلم نمیخواد اینجوری بگم.. اما تو فامیل ما هم یکی بود همینجوری بودن.. بعد کارشون به طلاق کشید دادگاه اجباری فرستان مشاوره تو مشاوره پسره گفته بود چون از زنم خوشم نمیاد چاق نمیدونم چهره زنم به دلم نمیشینه روز اول یه ذره دوسش داشتم ولی بعد دو سال برام تکراری شده.چون دلیل قانع کننده نبوده مشاور مجوز طلاق نداد ولی مشاوره رو ادامه دادن تو این مدت خالم هم میرفت باشگاه ووو. الان لیلی و مجنون شدن.. خالم میگه شبا وقتی اشپرخونه کار دارم شوهرم نمیره بخوابا تا من برم... بنظرم اول ببین خودت چطوری به خودت برس به خودت اهمیت بده ارایش کن خوشکلللل بعد شوهرت خودش میاد سمتت

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
نمیگه نیااما با حالت خوابیدن و بی محلی میفهمم نباید برم

برو تا عادت کنه هرشب خودت زودتر جا پهن کن بخوابید

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
نه باکره نیستمرابطه داریم اما هیچوقت کنار من نمیخوابه

اها خوب ترسیدم باز اینم جا شکر دارع

احتمالا مدلشه

مثلا من خودم متنفرم کسی کنارم بخوابه البته فکر کنم شوهر کتم اینحور نباشم شایدم باشم نمیدونم

دلم نمیخواد اینجوری بگم.. اما تو فامیل ما هم یکی بود همینجوری بودن.. بعد کارشون به طلاق کشید دادگاه ...

شایدم درست بگی

من تعریف نمیکنم چهره زیبایی دارم

نمیدونم چی کم دارم

دیگه اعتماد بنفسم کم شده

نه ببخشید ممکنه رابطه اتفاق بیوفته اما بعدش میره زیر پتو میخوابه

یک شب این کار رو انجام بده و بگو‌ بیا دوست دارم بریم توی اتاق خودمون...من تنهام شب اونجا میترسم چرا نمیای با هم بخواییم؟

می‌دونم خسته ای و کارات زیاده اما وقتی کارت تموم میشه بیا توی اتاق خودمون

یک چند وقت بیشتر به خودت برس یکم تغییر توی خودت ایجاد کن هم روحیه خودت عوض میشه هم روحیه شوهرت

البته بازم میگه این مشکل سطحی نیست حتما باید برید پیش تراپیست...یکم نرم تر که شد شوهرتون اپن موقع پیشنهاد تراپیست بدید 

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹