2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره مخصوصا که جاشون زیر تخته😈

زیر تخت هیچی خیلیاشون موقع خواب میشینن روبروت تا موقعی که بیدار شی زل میزنن بهت ولی تو نمیتونی ببینی

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
نگو ک برای تو ام صدای آب میاد

حالا برو ببند 

اگه تونستی

فقط باید خودشون سفت کنن

لعنتیا

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
معمولا این تایما بازیشون تو حموما تموم میشهدقت کنید صدا قطره ابم از حموما میادبعد اب بازی شیرم سفت ن ...

تو آشپزخونه ام چون بدو بدو میکنن نصف شبا و میخورن به یه چیزی  واسه همین یهو یه صدایی میاد ازونجا

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
تو آشپزخونه ام چون بدو بدو میکنن نصف شبا و میخورن به یه چیزی واسه همین یهو یه صدایی میاد ازونجا

نه نه

فقط حموم

جای مرطوب فقط دوست دارن

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉