جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من توی شهر غریب زندگی میکنم، شوهرم تا شب سرکاره، به غیر از شهر خودمون هم اجازه نمیده هیچ جا برم! شهر خودمون هم که از نظر شهری و امکانات دست کمی از روستا نداره! منی که تهران بودم اینجا برام خفست! مادرم یبار که اومده اینجا میخواست منو ببره و نذاره دیگه برگردم! میگفت من یک هفتست اینجام،دارم دیوونه میشم، تو چجوری اینجا زندگی میکنی!؟ بخاطر همینم اصلا از خونه بیرون نمیرم، از صبح تا شب توی این چهار دیواری تکو تنها باید بپوسم
من آدم برونگرایی هستم، به شدت با فامیل رفتو آمد داشتم،با خواهرمو دخترخاله هام همش درحال تفریح و گردش بودم! فقط عشق به شوهرم باعث شد از همه چیز دست بکشم! الان بخاطر بدهیامون مجبوره زیاد کار کنه! منتظرم ببینم بدهیامون که کم شد چکار میکنه! اگر ببینم هیچ تلاشی نمیکنه و این منم که دارم از بین میرم،حتما یه فکر جدی میکنم! خودش درونگراست و همش میگه من آرزومه جای تو بودم