2777
2789
عنوان

چرا تایپک من نمیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 65 بازدید | 20 پست

فقط کافیه عنوان اینکه مادرشوهرم زد تو گوش من بزاری که همه بیان😅😅

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

😂😂🥲الهی عزیزم باراولی هرچی بگیری سوپرایز میشه منم باراولم بود و بنظرم ادم دستش میاددیگه سلایق و ع ...

پس همون ست گردنبند و دست بند و میگیرم با ی چیز خوردنی کوچولو کنارش❣️

مرسی خیلی کمک کردی💋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط کافیه عنوان اینکه مادرشوهرم زد تو گوش من بزاری که همه بیان😅😅

😂😂😂وای واقعا مث همیشه اینجور تایپك ها و تاپیك عکس شلوغ ترینه تو هرساعتی

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
پس همون ست گردنبند و دست بند و میگیرم با ی چیز خوردنی کوچولو کنارش❣️مرسی خیلی کمک کردی💋

عزیزمی مهربونمممم

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
😂😂😂وای واقعا مث همیشه اینجور تایپك ها و تاپیك عکس شلوغ ترینه تو هرساعتی

دقیقااا😂پربازدید هم میشه 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…