2777
2789
منم کراشم البته رو پروفایلتکاراکتر کلاوس واقعا داف حقی بودکلا آدمای سایکو و مریض برام جذابن😂

اره خیلیا کراشن روم .. 😌

عه چییییز یعنی رو پروفایلم 😬😬😁 

کلاوس ک داشمه تو رگیمه💪

این دیوونه میوونه ها همشون جذابن 😏

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
مگه من چ هیزم تری بهت فروختم ک اینجوری میگی عجبااا 😬عیب نداره، کچلا هم جذابیتای خودشونو دارن 😏 ن ب ...

خب فیلماتو دیدی چرا میگی معرفی کن😂😂😂

منم ک گفتم میشن دبل سایکو 

ترا خدا کراش بزن روم التماس میکنم🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب فیلماتو دیدی چرا میگی معرفی کن😂😂😂منم ک گفتم میشن دبل سایکو ترا خدا کراش بزن روم التماس میکنم🤣

گفتم تجدید خاطر بشه برام 😒 

بعدشم من از تو سایکو ترم تو هنوز مبتدی ب من نمیرسی فعلا 💪

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
سایکو هستی جغدم هستی انگار😂😂😂

اره میبینی ک🤷‍♂️ همشو درست گفتی فقط اینکه من سبزه نیستم پوستم بشدت سیاهه و بالای سرم کلا مو ندارم فقط دورشه ک اونم کچل میکنم ک دیده نشه 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اره میبینی ک🤷‍♂️ همشو درست گفتی فقط اینکه من سبزه نیستم پوستم بشدت سیاهه و بالای سرم کلا مو ندارم ف ...

اوسکولم کردی؟

آدرس بده میخوام قتل انجام بدم😂😂

مگ چند سالته ک موهات میریزه 

جنوبی هستی؟

اوسکولم کردی؟آدرس بده میخوام قتل انجام بدم😂😂مگ چند سالته ک موهات میریزه جنوبی هستی؟

ن بابا این چ حرفیه .. 

قتل انجام نده برا سنت خوب نیست 😏 

خیلی سنم بالاس علاوه بر اون پشمامم داره میریزه .. 

نه نیستم ولک .. 👐 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
ن بابا این چ حرفیه .. قتل انجام نده برا سنت خوب نیست 😏 خیلی سنم بالاس علاوه بر اون پشمامم داره میری ...

خو چند سالته؟

ینی بیمه از کار افتادگی بهت تعلق می‌گیرد یا ن؟😂

خو چند سالته؟ینی بیمه از کار افتادگی بهت تعلق می‌گیرد یا ن؟😂

اینجوری حساب کن ک تو الان جای نتیجمی 🤦‍♂️ 

اره بابا میگیره .. خیلی وقته فرسوده و اسقاطی شدم همه جام زنگ زده حاجی .. استخونام همش صدا میده 🚶‍♂️با پیرمرد جماعت بحث نکن اعصاب نداریم مااا ... 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اینجوری حساب کن ک تو الان جای نتیجمی 🤦‍♂️ اره بابا میگیره .. خیلی وقته فرسوده و اسقاطی شدم همه جام ...

خو چرا نمیگی😂

پشمام پس رسما زنگ زدی😂 باید بزاریمت تو دیوار مهربانی

خو چرا نمیگی😂پشمام پس رسما زنگ زدی😂 باید بزاریمت تو دیوار مهربانی

گفتم دیگه تخمین بزن خودت 🤷‍♂️ اره تازه یه وقتا یه صداهایی ازم در میره ک باعث رنجش دیگران میشم یه صداهای بد بو 🤦‍♂️💔 

مگه لباس شلوارم ک‌ بزارنم اونجا ... ولی خب یه مدت رو دیوار آویزون بودم کسی نگامم نکرد هیچی دیگه دیدم سر همه درد گرفت اومدم پایین 🤦‍♂️😂😬

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ