2777
2789
عنوان

خواستگار پولداذمو بخاطر خیانتش از دست دادم بیاین دلداری بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 29 پست
من جوگیرم؟شب یلدا میخواستن نسون کنن نزاشتم گفتم مهلت اشنایی بدین

جوگیری دیگه قربونت برم تو ۴۰ روز آدم با همجنسش که تازه دیده هم صمیمی نمیشه چه برسه به اینکه بری تو فکر و خیال درباره خولستگاری که هنوز حتی نمیشناسیش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم استیکر به دختررو فرستاد زود واک کرد گفتم دوباره بفرست دیدم استیکر نتی نیست اولش انکار کرد بعد ...

خب اینکه دوسال پیش یه غلطی کرده خیانت محسوب نمیشه به نظرم البته زنگ خطره ولی نمیشه گفت همچنان

حالا چطور استیکری بود؟

صمبمی نمیشدم نمیفهمیدم مبموند برا بعد عقد

کلا ۴۰ روزه یارو رو شناختی الان رگ غیرتت باد کرده؟

واقعا بنظرم تا مدت طولانی قصد ازدواج نکن، منطقت به قدر کافی رشد نکرده اخه تا الان

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
این از نظرت خیانته؟بزرگش نکردی؟شاید یه استیکریه بین دوستاش شوخی دارن خود ما دخترا مثلا پسرای دیگه رو ...

عزیزم اولش گفت نمیدونه چیه بعدش گفت خودش از یه پیج رندم برداشته ساخته برای تمرین؟عجیب نیس اونم عکس دختر برای تمرین؟؟؟؟

به نظرم نرو تو دپ و فاز خیانته 

بهتر بود خونسرد تر باشی 

حالا نمیگم هم برگرد که تحت تاثیر حرفم بری ببینی نه واقعا یه جاش میلنگه

برا ادامه رابطه و شناخت بیش ترش با یه مشاور مشورت کن به نظرم

درکت میکنم اولین تجربته شاید خود منم اینطوری شم

ولی فلنگ احساستو همون اول دیگه باز نکن کاملا منطقی و بدون رویا پردازی با آدم روبه روت صحبت کن

عزیزم اولش گفت نمیدونه چیه بعدش گفت خودش از یه پیج رندم برداشته ساخته برای تمرین؟عجیب نیس اونم عکس د ...

نمی‌دوم شاید باشه ولی قد خیانتم بزرگ نیست

بهترین کار میدونی چی بود

اینکه این پرچم قرمزو تو ذهنت نگه میداشتی ولی خونسردیتو حفظ میکردی که بیش تر بشناسیش 

اگر بازم چیزی دیدی قطع ارتباط میکردم

نمی‌دوم شاید باشه ولی قد خیانتم بزرگ نیستبهترین کار میدونی چی بوداینکه این پرچم قرمزو تو ذهنت نگه می ...

خیلی گیر دادم دیه خیلی مواظبه قطعا ولی از چشمم افتاد