2777
2789
من خودم اکستنشن کارمفقطو فقط اکستنشن مژه بزن چون جلو رشد مژه هاتو نمیگیره و تار ب تاره کاشت نزن هیدن ...

کاشت بعد یه هفته میشه کندشون راحت اصلا بعد ی هفته خودشم میفته چطور جلو رشد میگیره؟اصلا کاشت به مژه نمیچسبه که مژه کنده بشه یا رشد نکنه به لثه پلک میچسبه

راجب خط چشم دایم چیزی میدونی میخوام بزنم میترسم عفونت کنه یا بد در بیاد یا سبز بشه

خب طبیعیه ک مشکیه مشکی نمیمونه تا اخر 

ولی خب رو بن مژه بزن اگ خواستی بزنی خط چشم کلفت نزن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاشت بعد یه هفته میشه کندشون راحت اصلا بعد ی هفته خودشم میفته چطور جلو رشد میگیره؟اصلا کاشت به مژه ن ...

هم ظاهرش غیر طبیعیه هم سنگینه 

چرا دیگه ب مژه ها میچسبونن درسته ب لثه میچسبه ولی خب مژه هارو هم درگیر میکنه رشد یک مژه با رشد مژه بغلی کلی فرقشو فکر کن یکی رشد کنه یکی دیگه اون تایم رشد نکنه همین باعث درد میشه 

من خیلیارو دیدم ک مینالیدن و مژه هاشون ریخت 

ولی خب واسه یک هفته میتونه انجام بده و ریمووش کنه 

نه خسته ک نمیشم چون خط چشم خیلی دوس دارم فقط مراقبت بعدش چطوریه و اینوه از این میترسم ک با مال خودم ...

من مامانم زد الان بعد ۳ سال رفته ریمو کنه

چون رنگش کمرنگ شده و ب مرور بد میشه و خسته میشی ازش

ب نظر من ک نزن

نه خسته ک نمیشم چون خط چشم خیلی دوس دارم فقط مراقبت بعدش چطوریه و اینوه از این میترسم ک با مال خودم ...

هخودش شکلش رو میکشه برات قبلش میپرسه اینو دوس داری یانه انقد طراحی میکنه تا بپسندی 

مراقبت هم اینکه با آ د چربش کنی هرروز یبار اگ احساس خشکی کردی ۳بار درروز تا ۳روز بعد یکماهم ترمیم میخاد تا۳روزم اب نخوره زیاد بهش 

کاشت مژه که باچسب عادیه گلمنه اکستنشن اون اکستنشن چسبش قوی وگازداره و مژه سوارمیکمن رو مژه ها خودت ...

اکستنشن مژه چشم بسته اس و تار ب تار مژه ها رشد میکنن چیزی کنده نمیشه چرا اطلاعات غلط میدی

اکستنشن مژه چشم بسته اس و تار ب تار مژه ها رشد میکنن چیزی کنده نمیشه چرا اطلاعات غلط میدی

شما اطلاعات غلط میدی

مژه هیدن درسته با چشم‌ بازه اما چسبش یک هزارم چسب اکستنشن هم نیست که انقد گازداره 

وقتی مژه ها توی اکستنشن رشد میکنن مژه های خودت چون چسبیده به مژه مصنوعی کنده میشن ریزش توی اکستنشن طبیعیه و مژه میریزه 

اما کاشت هیدن زیر قسمت رویش مژه زده میشه اصلا کاری ب محل رویش نداره زیرشه بالاش که نیست که نذاره رشد کنه درضمن بعد یه هفته هم چسبش شل میشه میفته 

واقعا؟،اخه من از ارایشگره پرسیدم گفت احتمال اینکه ترمیم بخواد خیلی کمه چطوری ک شما میگین چند بار بای ...

من خودم هم لیفت هم میکرووتتو انجام میدادم قبلا ترمیم بعد یماه میخاد وبعدش یعد ۲ سال یا یکسال بسته به نوع پوسن پوست چرب زودبزود ترمیم داره

شما اطلاعات غلط میدیمژه هیدن درسته با چشم‌ بازه اما چسبش یک هزارم چسب اکستنشن هم نیست که انقد گازدار ...

عزیزدلم توی اکشتنشن مژه مژه هایی ک میچسبه مژه های خودت همزاه با مژه هات کنده نمیشه 

اول اینکه مژه های خودت بدون هیچ اکستنشن و کاشتی ریزش روزانشو داره اوکی؟ ولی خودت متوجهش نمیشی 

مژه ای ک ب رشد بالغ خودش برسه خود ب خود میوفته و یک بیبی مژه میاد جاش 

پس این دلیل نمیشه ک چسب اکستنشن مژه قویه و‌ مژه زو میزیژونه 

من۴ساله سابقه دارم و این چیزارو میدونم شما برو اطلاعاتتو‌بیشتر ببر بالا 

و ببین مردم از کاشت مژه راضی ترن یا اکستنشن مژه