2777
2789
ن دیگه سلام نمیکنم مگر اینکه اون سلام کنه ...فقط میگم دلیلش چیه حرصش گرفته ؟

آره گلم هیچ وقت مردا بدون منظور و از روی خیرخواهی کاری برای آدم نمیکنن مخصوصا اون کار رو تکرار کنن 

چون باهاش اوکی نشدی و بهش رو ندادی حرصش گرفته ، تو به بی محلیت ادامه بده ، حتی ممکنه پیش بقیه ازت بدگویی کنه اگه ذاتش خراب باشه ولی تو کار درست رو بکن از هیشکی هم نترس وقتی خدا میبینه تو راه درست و میری پس از هیچی نترس فک نکن اون کاری میتونه بکنه یا فکر کسی رو در موردت عوض کنه در آخر حتما ذات هرکس برای دیگران نمایان میشه

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خب اون دیده ک بی توجهم چرا دیگه برعکس شده حداقل عادی باشه اینجوری همسایه ها فکر بد میکنن من نگران ای ...

عزیزم هیچ اهمیت نداره هرکی بخواددحرف دربیاره میاره

از این به بعدم از آشنا کمک نگیر مجبوری کمی هزینه کنی  منت و نگاه پشتش نباشه

لعنت به وضع الان  و بیشرف شدن آدما

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره