2777
2789

نسل قدیم سختی های زیادی کشیدن ، عموما هفت هشت تا بچه بودن ، مادر پدراشون بهشون محبت نمیکردن فقط بچه میاوردن که بچه براشون کار کنه تازه منت هم رو سر بچه میذاشتن و توقع داشتن هر چی میگن بچه ݝلام حلقه به گوششون باشه و خودشون هر توهینی رو بار بچه میکردن اما بچه وظیفه ش بود احترام بذاره ،

بعدم که شوهر کردن معمولا سه چهار سال تا پنج شیش سال تو اتاق خونه مادرشوهر زندگی کردن انواع و اقسام بلاها سرشون اومده و ،،، 

همیشه هم مظلوم و تو سری خور بودن ،

حالا توقع دارن که نسل جدید هم مثل خودشون باشه و اگه کسی جواب توهین بزرگترا رو با توهین بده ،هر چی میگن گوش نده ، ظلم رو نپذیره و با ظلم بجنگه  بهش برچسب ناسازگار بودن میزنن و جوونیای خودشونو میکوبونن تو سر بچه 

خب من واقعا متاسف و ناراحتم به خا‌طر سختی هایی که اونا کشیدن ولی قرار نیست چون اونا سختی کشیدن و مظلوم بودن ما هم سخت بکشیم و مظلوم باشیم ، کار اونها افتخار نداره که دوس دارن ایندگان هم مثل خودشون باشن 

اینحوری نیست . حرفاتون کاملا درسته اما این به دلیله ارزش هاست ، که بهم تغییر نمیکنه کم کم تغییر می‌کنه حداقل 3-4 نسل باید جلو بره که ی ارزش خاموش بشه . 

وقتی از قدیم میگفتن رو حرف بزرگترا نباید حرف بزنید و بی احترامی نکنید و بچه رو بارها به این دلیل سرزنش کردند قطعا توی نظر اون بچه اینه که به هیچ عنوان نباید به بزرگتر بی احترامی کرد حتی بزرگتر هم بشه بخواد باهاش مقابله هم کنه باز اون نظر رو داره در نهایت نسل های بعد این ارزش رو از بین میبرن . 

مثال واضحش این که میگفتن دختر برا چیشه بره دانشگاه . الان رو نگاه کنید . چقدر تفاوت . این مثال رو استادمون زد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راجب چی سخت گرفتنت

مادر پدر خودم  نه 

مادر پدر خودم که فرشته ن و روشن فکر و همیشه بهم گفتن ما سختی کشیدیم مظلوم بودیم تو مثه ما نباش تو قوی باش نه حق کسیو بخور نه ظلم کن و نه بذار کسی حقتو بخوره و بهت ظلم کنه ،

مادرشوهرم این تفکرو داشت که چون من تو خونه مادرشوهرم تو جوونی چند سال زندگی کردم تو هم باید چند سال با پسرم تو اتاق خونه ی من باشید ،

یا توقع داشت خودش بهم توهین کنه ولی وقتی من ضایعش میکردم میگفت  چه قدر بی ادبی ، منم گفتم خب شما ادب رو رعایت کن تا ادب ببینی ، بعد میگفت من بزرگترم تو کوچیکتری ، اصن من بگیرم پسرم یا عروسم رو کتک بزنم ، پسر و عروسم باید در جواب بردارن من رو بزنن ؟ این تفکرش بود

اینحوری نیست . حرفاتون کاملا درسته اما این به دلیله ارزش هاست ، که بهم تغییر نمیکنه کم کم تغییر می‌ک ...

چه قدر قشنگ گفتی 

بله درسته به ارزش های غلطی پایبند بودن 

مثل اینکه بزرگتر احترامش واجبه ولی بزرگتری احترامش واجبه که بزرگی کنه نه بزرگتری که مثل یه بچه پنج ساله با بی حرمتی هاش به دیگران حرمت خودش رو هم بشکنه 

چه قدر قشنگ گفتی بله درسته به ارزش های غلطی پایبند بودن مثل اینکه بزرگتر احترامش واجبه ولی بزرگتری ا ...

موافقم ، دقیقا همینطوره ‌ .

ی جمله خیلی قشنگی بود که می‌گفت احترام برای افراد محترمه ، اگه احترام میخوای باید به دستش بیاری .