2777
2789

بله مصلا شما سال هفتاد ازدواج کردی نوشتی مهریه یک گرم طلا اون زمان طلا گرمی صد هزار تومان بود الان مهریه رو میخوای طلا گرمی پنج‌ملیونه باید پنج ملیون به شما بدن نه صد هزار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله مصلا شما سال هفتاد ازدواج کردی نوشتی مهریه یک گرم طلا اون زمان طلا گرمی صد هزار تومان بود الان م ...

مثلا اگه یدونه سکه باشه میگن اونموقع سکه بیست هزار تومن بوده الان پنجاه میلیونها پس کمه 

به نظرم ربطی نداره 

ولی اندازه فرقی نمیکنه فقط قیمتی که اون زمان بوده با قیمت الان محاسبه میشه

به علاوه طلا مقداری هم پول بود که چندین سال قبل مقداریش رو دریافت کرده 

و باقی مانده که ۱۰ میلیون بود رو ثبت کردند 

الان اونم همینجوری مونده ؟

به علاوه طلا مقداری هم پول بود که چندین سال قبل مقداریش رو دریافت کرده و باقی مانده که ۱۰ میلیون بود ...

بله به گمانم مبلغ به همون اندازه باشه ولی مطمئن نیستم میتونید با یک وکیل در این باره حرف بزنید که اشتباه هم نشه

به علاوه طلا مقداری هم پول بود که چندین سال قبل مقداریش رو دریافت کرده و باقی مانده که ۱۰ میلیون بود ...

پول به نرخ روز حساب میشه 

بسته به سالی که روی مهریه توافق شده و سالی که مهریه مطالبه مبشه

پول به نرخ روز و با تورم حساب میشه طلا رو هرکاری کنی به قیمت روز هست دیگه نیازی به تبدیل نداره

حتی اگه یه نفر چندین سال قبل مهریه ش رو که پول بوده دریافت کرده باشه ولی یه مقداری از اون مبلغ مونده باشه باقی مانده اون باز به نرخ روز هست؟