2777
2789
عنوان

تزریق آنزیم بعد عمل بینی چطوریه قوس میده

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 46 پست
وای خوش بحالتون شمالی هستید 😍یکی از آرزو هام شمالی بودنه 😔😂

عزیز دلم 

جانتو غش کنم😘

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
خدا کنه عزیزم مرسی از امید دادنت آخه من شدیدا وسواس فکری هم دارم

منم همینجوری ام

واس همین هیچوقت دوست ندارم عمل کنم 

چون یبار میکرو کردم دهن خودمو همه رو صاف کردم انقد قور زدک ک چرا پر ررنگ و فلان 

بعد همه ام میگفتنا صب بکن کمرنگ میشه ولی باز گوش نمیدادم 

دیگ چ برسه به بینی

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من صبر ندارم. آخه میدونی. بینیمم خیلی سر بالا نشده یکم سرش پایینه انگار تو تاپیک‌ قبل هست به سرم زده ...

مثل خودمی منم خیلی وسواس دارم و حساسم و اینکه بینی سربالا که قشنگ نیست دیگه عزیزم الان همه چی طبیعی قشنگه الان اگه نگران قوسی مطمئن باش قوس پیدا می‌کنه صبر کن خب تو که میخواستی عمل کنی باید میدونستی که باید صبرتو بالا ببری دوست منم عمل کرد همینجوری بود ولی الان بینیش روز به روز داره بیشتر فرم خودشو نشون میده

آخه بعضی قوس ها واقعا زشته قبول دارم ولی قوس خیلی ملایم قشنگه من حتی قوس ملایم هم ندارم مثل یک خط را ...

یکم چسب بینیتو محکم تر بزن تا بینیت قوس دار شه رو به بالا البته نه اونقدر که زشت بشه

نگر تا این شب خونین سحر کرد/چه خنجرها که از دل هاگذر کرد...💔

انقد ناراحتم قوس ندارم حالم خرابه

اسی به عمل دوباره فکر نکن دماغی که دوبار بره زیر تیغ جراحی دیگه دماغ بشو نیست

ریسکشم بالاست اگه زشت بشه اگه مشکل تنفسی برات پیش بیاد خیلی خطرناکه عمل دوباره 

فعلا چسبتو یکم محکم تر بزن الان دماغت هنوز جا داره فرمش عوض شه ایشالا قوس مورد نظرتو به خودش میگیره

فقط خیلی محکم نزن که بد بشه بینیت یواش بزن باید بهش زمان بدی

نگر تا این شب خونین سحر کرد/چه خنجرها که از دل هاگذر کرد...💔

اسی به عمل دوباره فکر نکن دماغی که دوبار بره زیر تیغ جراحی دیگه دماغ بشو نیستریسکشم بالاست اگه زشت ب ...

آخه من بهش گفته بودم نیمه فانتزی اونم گفت نیمه فانتزی هست ولی حتی یه ذره هم قوس نداره دلیلش چیه 

یک ماهه عمل کردم