2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم و واقعا حالم داره از خودم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 19 پست
اگه کمکی داره کارهای نوزاد رو بهش بسپر و فقط بهش شیر بده. اونم تو یه اتاق دیکه تا این بچه دیگه نبینه ...

پسرم اصلا نمیفهمه حسودی چیه اخه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌺حسابم زِ همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست🌺

نشانه های افسردگی بعد زایمان داری اگر دیدی این روحیه ت ادامه پیدا کرد حتما اقدام کن برای درمان

اختلاف سنی بچه هات تقریبا مثل من و خواهرمه البته من از سن الان پسرت کوچکتر بودم یک سال و دو ماهم بود 

مامانم موقعی که به خواهرم شیر میداد منو میذاشت روی کولش یا نوازش میکرد یا باهام حرف میزده یا می‌ذاشته روی پاش  به معنای واقعی کلمه جوری باهامون رفتار کرده بود که من  اصلا این حس رو پیدا نکردم که ممکنه  مثلا خواهرم حقی از من خورده باشه ما دو تا شیدای همدیگه ایم مامانم میگه من توی بچگی حتی یک بار دعوای شما دو تا رو ندیدم همیشه پشت همدیگه بودیم منهای نوجوانی که اقتضای سن مون بود ما دیوانه وار همینکه رو دوست داریم ،  خواهرم از همون سن کم بدون من یه شکلات نمی‌خورد می‌گفت آبجی هم باید بخوره از همون بچگی روی همدیگه غیرت داشتیم موفقیت های همدیگه رو با جون و دل و عشق می‌خوایم ، انگار با هم تله پاتی داریم هر وقت توی وضعیت روحی خاصی باشیم میفهمیم اون یکی یه مشکلی داره ،  باورت میشه الان دارم در مورد خواهرم حرف میزنم اشک توی چشمم جمع شده؟ ما مثل یک روح توی دو بدن هستیم باور کن اگر خوب مدیریت کنی همین اختلاف سنی کم شون میشه لطف ، قرار نیست به پسرت بد بگذره و در حقش ظلمی بشه ، فقط چون فاصله شون کمه و هر دو نیاز های اصلی شون باید پاسخ داده بشه خودت  اذیت میشی که واسه اذیت نشدن هم باز راه حل هست برای کارهای خونه کمکی بگیر که بتونی واسه هر دو مایه بذاری 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نشانه های افسردگی بعد زایمان داری اگر دیدی این روحیه ت ادامه پیدا کرد حتما اقدام کن برای درماناختلاف ...

مرسی عزیزم 

واقعا حالمو بهتر کرد حرف هات 

انشالله پسر و دختر منم مثل شما بشن 

من نا خواسته باردار شدم و ب خاطر خدا نگهش داشتم 

چون گناه داشت و قلبش تشکیل شده بود 

حرفات یه مقدار حالمو بهتر کرد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌺حسابم زِ همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست🌺
مرسی عزیزم واقعا حالمو بهتر کرد حرف هات انشالله پسر و دختر منم مثل شما بشن من نا خواسته باردار شدم و ...

خدا رو شکر عزیزم خیالت راحت زمان بهت ثابت می‌کنه که برای هر دو تاشون که هیچی برای کل خانواده تون بهترین اتفاق بوده 

سخت میگذره درسته ولی نتیجه ش خوبه 😍 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

خدا رو شکر عزیزم خیالت راحت زمان بهت ثابت می‌کنه که برای هر دو تاشون که هیچی برای کل خانواده تون بهت ...

انشالله 

نگاه پسرم ک میکنم از خدا میخام روزی هزار بار بکشتم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40