2777
2789
چون زیبا نیسم

نه چون باورش نداری 

هرر کسی زیبایی منحصر به فرد خودشو داره 

فقط تو هنوز دنبالش نگشتی پیداش کنی کافیه با خودت برسی 

میبینی چه جیگری بودی و هستی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
نه اینطور نیست بنظرم من همه زیبایی های خودشونو دارنو اونایی که زیبایی خودشونو باور کردن با اعتماد ب ...

خدایی بعضیا زشتن

یه دوست دارم، بنده خدا کمرش قووووووز داره شدید

کمر خمیده، پاها دراز، چشم ها ریز، فکش بزرگ، گردنش فرو رفته لای شونه هاش، جمجمه و سر و صورت فوق بزرگ، بدن لاغر، 

یعنی به حدیییی استایل می کرد و لباس های جور واجور می پوشید

و هر روز به من می‌گفت اینقدر خاطرخواه دارم، همه پسرا جذب اندامم میشن، من زیادی خوشگلم، من خیلی نازم، تو خیابون که برم صدتا پسر بهم شماره میدن

واقعا مونده بودم این تو خونه شون آینه نداره؟؟ 

حتی یه بار همسرم دیدش، همسرم اصلا راجب هیچ  کسی نظر نمیده

ولی همسرمم گفت اصلا زیبا نیست. 

این دوستم اینقدررر اعتماد به نفسش بالا بود، آخرش با یه پسر ازدواج کرد مثل قرص ماه! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی بعضیا زشتنیه دوست دارم، بنده خدا کمرش قووووووز داره شدیدکمر خمیده، پاها دراز، چشم ها ریز، فکش ...

بعد بگو اعتماد ب نفس بده 

بنده خدا زیبا که نبود حداقل بزار فکر کنه زیباست 

ولی من باز میگم این خانم با همچین چیزایی که شما گفتی 

بازم قشنگی خودشو داره 

زیبایی فقط به ظاهر نیس

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بعد بگو اعتماد ب نفس بده بنده خدا زیبا که نبود حداقل بزار فکر کنه زیباست ولی من باز میگم این خانم با ...

اتفاقا من میگم اعتماد به نفس خوبه

اینکه خودتو نبازی

حالا اگه من به جاش بودم

کلا از خونه بیرون نمی اومدم

اتفاقا من میگم اعتماد به نفس خوبهاینکه خودتو نبازیحالا اگه من به جاش بودمکلا از خونه بیرون نمی اومدم

اینا یجور نشونش یعنی داره میگه اونا ببین با این وضعیت چطور خودشو هنوز 

دوست داست جطور خودشو قبول داشت اینکه تو خودت قبول نداری 

یا هر کسی دیگه ی اشتباه محضه