2777
2789
عنوان

چجوری شوهر پولدار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 52 پست
ببین خودت اپشنی داری که ادم پولدار و بااخلاقم بیاد سمتتبالاخره ادم از یجایی لولش پایین تر از طرف مقا ...

چه عجب یکی حرف منطقی زد تو سایت پر از مزخرف که یا دنبال حس ششمن یا دنبال اینکه چطوری برا خودشون شوهر دوس پسر جور کنن حالا اینکه من چرا تو این سایتم اینم از بدبختی منه مثل بقیه دوستان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه عجب یکی حرف منطقی زد تو سایت پر از مزخرف که یا دنبال حس ششمن یا دنبال اینکه چطوری برا خودشون شوهر ...

کلا نی نی سایت عجیب ترین محیط مجازی بنظرم همه چی توش پیدامیشه😂

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
شوهر پولدار پیش زمینه میخوادپیش زمینه اش ددی پولداره

فکر کنم مرد پولداری که خودساخته هست خانوادش پولدار نیستن ممکنه خیلیم دنبال پدر زن پولدار نباشه

ولی به هر حال شانسه دیگه 

من امیدوارم گیر منی که پدر پولدار ندارمم بیاد

عزیزم آخه من خیلی دیدم درواقع مردی که جیبش پره آرامششم بیشتره اخلاقش ممکنه بهترم بشه

آرامشش واسه خودش خوبه چون پول داره و تقریبا محتاج کسی نیست با بقیه بد رفتار میکنه 

پول بعضی آدما رو بدددد عوض میکنه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ی جعبه شیرینی بخر برو پیش معلم ادبیاتت تشکر کن بابت یاد دادن جمله بندی😐

من خودم با زحمت وتلاش خودم جملمو کردم 

چرا باید برم از اون تشکر بکنم 😐😐😐😐 

.وای امشب پریودم امپرم بالاس😅😂

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
فکر کنم مرد پولداری که خودساخته هست خانوادش پولدار نیستن ممکنه خیلیم دنبال پدر زن پولدار نباشهولی به ...

اخه اصلا هر قشر با قشر خودشون میپرن

چون سخته

سبک زندگیا متفاوته 

نمیتونی وقف بدی خودتو

نه خواهشا نکن حداقل تو نه

چرا🥲🥲🥲 اره بابا من عاشق یه گاویم نمیتونم فراموشش کنم  بجز اون کس دیگ نمیخام 

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
ببین خودت اپشنی داری که ادم پولدار و بااخلاقم بیاد سمتتبالاخره ادم از یجایی لولش پایین تر از طرف مقا ...

البته درست میگی

دخترای این دوره زمونه واقع بین نیستن

حالا من میگم دستش به دهنش برسه و اخلاقش خوب باشه کافیه

تحصیلات و ظاهر الویت نیست

چه عجب یکی حرف منطقی زد تو سایت پر از مزخرف که یا دنبال حس ششمن یا دنبال اینکه چطوری برا خودشون شوهر ...

بله دقیقا این بدبختیه که بین این همه سایت شمای آقا نصفه شب توی گپ های دخترونه میپلکید

تو فکر میکنی چرا یه پسر مثل من اومده تو این سایت؟چه انگیزه ای داره؟

یجا یکی از دوستان میگفت میخوان بچه دارشن و دنبال بیمارستانن😂

بنظرم ادم تایمایی که بیکاره برای اینکه از فکر و عصاب خوردی هاش فرار کنه خودشو با چیزای دیگه درگیر میکنه مثل همین نی نی سایت و اینستا و هرچیزی

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
چرا🥲🥲🥲 اره بابا من عاشق یه گاویم نمیتونم فراموشش کنم بجز اون کس دیگ نمیخام

کلا تو هر جمله ات باید یه کلمه منحرفی باشه نه؟ چطوری عاشق میشین من بعد ۲۵ سال عاشق هیچ الاغی نشدم

خودم متوسطمکارمند دولتملیسانسظاهر خوب

خب عزیزم همسطح خودت میتونی بهترینارو پیداکنی اما اگر پول فقط برات شرطه خیلی اومایه پولداری هستن که سطح فرهنگیشون ازت پایین ترباشه و بتونی پیداکنی