2777
2789
عنوان

امشب داشتم میوه می خوردم شوهرم هوس کرد بهش ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 56 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کاش با شیوه های بهتر انتقادتو بهش برسونی .. وگرنه که همه بلدن با دلخوری حرفشونو بزنن

میتونستین باهم میوه بخورین و لذتشو ببرین ...

کاش بدونیم زندگی چقدر کوتاهه که ارزش این دلخوری هارو نداره

عزیزم کاش با شیوه های بهتر انتقادتو بهش برسونی .. وگرنه که همه بلدن با دلخوری حرفشونو بزننمیتونستین ...

از بس خسته شدم امروز کل خرید را من انجام دادم

آقا ماشین را برده و دست خالی اومده خونه 

میوه بهش ندادم یادش بمونه فردا میوه بخره

کم بود بقیه را گقتم بزارم برای فردا

خدای من امیدوارم این حرفا جدی نباشه😂😑

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

ولکن بابا میدادی بهس بنده خدا دنیا دوروزه ارزش داره واقعا ؟

تاپیک پربازدید همون خانمی ک همسرش توخاب فوت شده رو خوندین واقعا این دنیا ارزش ناراحتی همدیگه رو نداره سر هرچی حالا یه میوس دیگ میدادی بخوره چ فرقی میکنه اون بخره با ماشین یا توپیاده بری بخری 

اونم کار میکنه زحمت میکشه شمام خرج میکنی خوبه بگ چون خودم زحمت کشیدم حقوق خودمه هیچی بت نمیدم؟ 

منطقی باشین لطفا

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]

خوب کردی مرسی ک باماهم درجریان گذاشتی قضیه رو

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
از بس خسته شدم امروز کل خرید را من انجام دادمآقا ماشین را برده و دست خالی اومده خونه میوه بهش ندادم ...

چی بگم زندگی خودتونه و تلخ و شیرینیش به کام خودتون

اما نظر من اینه وقتی میشه یچیزی رو با شیرینی و خوشی حل کرد تلخ کردن چرا..

تقصیر هرکس باشه بالاخره کام شماهم تلخ شده ولو کم

گاهی با خودم فکر میکنم شوهر من یه خانم مثل شما باید نصیبش می شد از بس بهش خوبی کردم و هی ازارم داد 

لیاقت بعضی مردها رفتار شماست

از خوب بودن و مهربانی خستم 

شاید اگر از اول مثل شما بودم بیشتر هوامو داشت

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤