2777
2789
😪میترسم عکس بزارم شناسایی شم😶😂از بس بم گفتن چشمات فلانه انحراف داره و نمیدونم ... درحالی ک دکتر ر ...

چشمای شوهر منم این شکلیه در حالت های مختلف فرم چشاش و نگاهش فرق میکنه خیلی جالبه 

در حالت آرامشش چشاش زیباترین نگاه رو داره که نفس ادمو میگیره

در حالت عصبانیتش ترسناک ترین نگاه رو داره انگار نگاهش زبان بدنشه😅

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشمای شوهر منم این شکلیه در حالت های مختلف فرم چشاش و نگاهش فرق میکنه خیلی جالبه در حالت آرامشش چشاش ...

منممممممم

وقتی عصبانیم بابام‌میگه تروخدا اینطوری ب چشمات نکن درحالی ک واقعن 😐😶کاری ب چشمام نمیکنم میگ ک چشمات ترسناک میشن🤣😂

وای مرسی عزیزم😄 بقیه از بس گفتن انحراف داری و.... حس میکنم چشمام زشته واقعن

اینجور چشا نگاهشون خیلی خاصه قدرشو بدون خمار شدید هستش

و خواهشن به  هیچ کردی زول نزن 😉

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
اینجور چشا نگاهشون خیلی خاصه قدرشو بدون خمار شدید هستشو خواهشن به هیچ کردی زول نزن 😉

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣کردی چیه عزیزم؟

😶😂از بس گفتن چشمات زشته و چپه و ...وقتی کسی بگ چشام خوبه حس میکنم بخاطر ترحم میگ ک دلم نشکنه🥰🤣

ندیدمممممم چشااااتووووووووووو😭😭😭😭😭

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]