2777
2789
عنوان

چطوری نخ بدم🤣😑

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 31 پست
عههه ایده خوبیهه نگه بهم سبکه؟ میفهمه ینی دوسش دارم؟

زیاد نگاهش نکن که

مثلا یه وقتایی در حد یکی دوبار

نکتش اینجاست که اون نگاهت کرد تو نگاهت و اونوری کن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه تو فضای مجازی هست که نمیتونی اخلاق خوبتو بطور کامل بنمایش بزاری فقط میتونی از روتین زندگی که دارب عکس بزاری مثلا امروز رفتی پیاده رویی بعدش کافی خوردی حتی اگه شده الکی پاشو برو استوریتو بگیر برگرد خونه استوری منظور دار و عاشقانه و.... کنسل کلا تو این فضا نباید باشی و اینکه استوری های ناز نازی بگیز از خودت گاهیییییی کلوز بزار😚

چشم ایده دیگه ای ندارین😁👌🏻 یک تیر و چند نشان

نه والا

چیزای دیگه هست که من خودم به شخصه خیلیی بدم میاد حاضرم بمیرم نکنم

چمیدونم مثلا برو پیویش سوال بپرس تو دنیای حضوری حساسش کن فلان بهمان

ولی اها یه چیز دیگه هم هست

اینکه خیلیی سوسکی به واسطه دوستات بهش بفهمونی یکی هست از تو خوشش میاد اینجوری حسادتش میزنه بالاتر و زودتر برای پیشنهاد اقدام میکنه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اگه بگم دعوام نمیکنی چون جوگیرم😁👌🏻یک

😂😂بمونننننن فعلا دوستا من زل زدن کات کردن تو ترم 1 

سریع اسمت بد در میره تو دانشگاه 

ولی خب دیگه همه دانشگاها گروه دارن

درسی رو ک مطمئنی سرکلاس بوده و اگه اهل جزوه ایناس ک بنویسه تو گروه بگد کی داره و اینا

یا اینکه اگه اکیپی چیزی دارن سعی کن ب یکی از دخترا اکیپشون اوکی شی توام پات باز شه به اکیپشون😚

😂😂بمونننننن فعلا دوستا من زل زدن کات کردن تو ترم 1 سریع اسمت بد در میره تو دانشگاه ولی خب دیگه همه ...

این خیلی مغروره کلا تافته جدا بافتست😑🤣  نه صحبتی نه چیزی🥴😁 نه میشه رفت باهاش حرف زد  هیچی دلیل و بهونه ای نیست