2777
2789

میخوام برای دخترم تولد بگیرم

با تعداد مهمون خیلی زیاد ۷۰ . ۸۰ نفر...

اما دوست ندارم توی مراسم کادوهارو باز کنیم

میترسم کسی از هدیه ش خجالت بکشه جلوی بقیه.

و میخوام یه جوری از قبل به مهمون ها اطلاع بدم که قرار نیست کادوها توی جمع باز بشه

که یه وقت کسی خودش رو به سختی نندازه و بیش از توانش هزینه نکنه.

نظرتون چیه؟

چی بگم که زشت نباشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم باشم موقع زنگ زدن میگم راضی یه زحمت اصلا نیستیم حضور خودتون خودش کادوعهفقط دوست داشتیم بیاین ...

اصلا برنامه هدیه و کادو باز کردن نداریم فقط میخوایم دورهم باشیم و خوش بگذره بهمون

❌️لطفا لایک نکنید آفلاین هستم❌️

فقط بگو ممنون از اینکه بیاین خوشحال میشم امشب کنار باشین هدیه اصلا چیزی نگو بیارن یانه اگه خودش ی چیزی گفت بگو نه اصلا من حضور خودتون برام مهم نه هدیه تون 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من امسال همینکارو کردم عالیه 

گفته بودم کادو نیارید اما آوردن 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

من خودم باشم موقع زنگ زدن میگم راضی یه زحمت اصلا نیستیم حضور خودتون خودش کادوعهفقط دوست داشتیم بیاین ...

اوهوم ولی این جمله تعارفیه

و اونا هدیه شون رو میارن

دوست دارم یه جوری بهشون بگم که توی جمع کادو قرار نیست باز بشه

ولی نمیدونم با چه ادبیاتی بگم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

مراسم تولد رو یجوری برگذار کن که یخ جای خاص محل گذاشتن کادوها باشه مثلا یه میز یا یه گوشه از سالن بادکنک بزن و خودت اول کادو دو ببر اونجا بذار و فیلم بگیر ولی باز نکن بعد بگو همه بیان یکی یکی کادو رو اینجا بذارن که فیلم بگیرم تو فیلمم باشین بعد اتمام کادوها از اونجا پاشین بیان و مشغول کیک و پذیرایی بشین