2777
2789

یه جزوه چهار صفحه ای 

یه ده صفحه از کتاب 

یه شعر چند بیتی 

شش ساعته میشه خوند ؟ 

سه ساعت کتابومیخونم

دو ساعتجزوه 

یه ساعتم شعر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به ساعتش نیست به اینه که چقدر اون ساعت مفید باشه

۶ ساعت بخونی هیچی یاد نگیری چه فایده

مهم اینه که یاد بگیری بتونی نمره قابل قبولی واسه خودت بگیری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

حجم زیادی نیست البته بستگی به درس داره یک کتابهایی هست دو ساعت برای یک صفحه باید وقت بزاری 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
به ساعتش نیست به اینه که چقدر اون ساعت مفید باشه۶ ساعت بخونی هیچی یاد نگیری چه فایدهمهم اینه که یاد ...

اره من دوران مدرسه ۶ساعتم‌رو یه جزوه میموندم تا وقتی متوجهش نمیشدم کنارش نمیزاشتم کلا خیلی وقت میزارم واسه فهم مطالب

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

اره من دوران مدرسه ۶ساعتم‌رو یه جزوه میموندم تا وقتی متوجهش نمیشدم کنارش نمیزاشتم کلا خیلی وقت میزار ...

منم معلمم خودم واسه همین زیاد تایم نمیارم دوران دانش اموزیم زیاد میتونستم وقت بزارم

منم معلمم خودم واسه همین زیاد تایم نمیارم دوران دانش اموزیم زیاد میتونستم وقت بزارم

واسه نمره دادن دستت بازه یه ارفاق بده به همشون نیفتن امتحانارو😅دبیر چی هستی؟

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡