2777
2789
عنوان

تجربه من از خیانت و توصیه به خانم های که خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 8371 بازدید | 195 پست
نه نکرده دوبارهاما بعد مدتی که فهمید کاملا بخشیده شده و جای پاش محکمه بازم ادا داد مثل خساست و حاضر ...

منم از درآمدش هم خبر ندارم عزیزم برامم مهم نیست چون کار آزاد کم و زیاد داره اما اینکه میگی خسیس هست و خرج نمیکنه واقعا غیرقابل چشم پوشی هست من یک ثانیه نمیتونم با مرد خسیس کنار بیام 

شما هر جوری میتونی براش خرج بتراش به خدا ببینن پولشون اضافه کرده هوایی میشن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من عنوانتون رو خوندم ولی زنی ک خیانت میبینه دیگه هرررر کاری کنه از یادش نمیره . و انشالله که خونه زن ...

انشالا 

هیچ وقت از یا‌د نمیره تو ا‌وج خوشحالی وقتی یادت بیفته برات زهر میشه اما به مرور داغش سرد میشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگهومستقل نباشی بخاطر پول با مرد خیانت کار کنار میای

به مستقل شدن نبست آدم میشناسم ماهی ۴۰ درآمدش هست و مدیره اما به اخلاق گند و خیانت داره میسازه بعدم برا بعد طلاق مهریه هست منم پدرمادرم حامیم بودن میشه سرکار رفت و مستقل شد من برا خیلی چیزا موندم

شوهرمنم میدونه اینکارو کنه ابرو براش نمیزارم از اول شل نگرفتم تو یسری مسائل همونجور که مردا با خیانت ...

به شل گرفتن این چیزا هم نیست تو شرایطش قرار بگیرن دیگه کاری نداره چقدر از زنشون حساب میبرن میرن دنبالش

منم از درآمدش هم خبر ندارم عزیزم برامم مهم نیست چون کار آزاد کم و زیاد داره اما اینکه میگی خسیس هست ...

پولدار که نه رسما ثروتمنده 

خرج خونه میکنه خرج من نمیکنه

۱۲ ساله زنش ام یه انگشتر برام نخریده

دیشبم دوباره چرت و پرت گفت منم اومدم اتاق مهمان خوابیدم

کم اوردم دیگه اعصابام نمیکشه ارامشی ندارم

سلام

اميدوارم لحظات خوش زندگى تون پر تكرار باشه

توقع و خواست آدمها از زندگى با هم متفاوته اينكه فردى كه خيانت ديده در هر حد و اندازه ايى بخواد شريكش رو ببخشه يا نه فقط و فقط و فقط تصميمى كه شريك اون مرد يا زن ميتونه بگيره و عقيدم اينه در مورد اين مسائل نمى شه به كسى پيشنهادى داد و توصيه ايى كرد

اما اينكه گاهى در مورد اين موضوع با همسرتون ميخوان صحبت كنيد و ايشون نمى گذارن ؛ خواهرانه بهتون ميگم داريد خيلى اشتباه ميكنيد چون به مرور قبح مسئله از بين ميره

باورت میشه منم نا همین بکسال پبش میگفتم خیانت کنه فقط طلاق اما بری وسط ماجرا میبینی به حرف راحته انش ...

همین که پشیمونه و بهتر شده خداروشکرررر🥰🥰 تو هم سعی کن دیگ نگاهت به آینده باشه 

گذشته دیگ تموم شده رفته فک کردن بهش فایده نداره تمرکزت رو بزار رو خودت و زندگیت 

انشاالله بهترینا برات رقم بخوره☺️

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

همسر دوستم با دوست باشگاهیه دوستم بهش خیانت کرده در حد پیامک و تلفن،حال دوستم اصن خوب نیس،به زور دو کلمه اسمس جواب میده،به زور قرص میخوابه شبا،

هنسرش پشیمونه ولی دوستم نمیتونه فراموش کنه براش دعا کن

پولدار که نه رسما ثروتمنده خرج خونه میکنه خرج من نمیکنه۱۲ ساله زنش ام یه انگشتر برام نخریدهدیشبم دوب ...

وای حق داری با این ثروت شما باید کلی لذت ببری وگرنه به چه درد میخوره این همه پول بازم خوبه تا الان تحمل کردی 

سلاماميدوارم لحظات خوش زندگى تون پر تكرار باشهتوقع و خواست آدمها از زندگى با هم متفاوته اينكه فردى ك ...

ممنونم 

درسته فقط. خواستم تجربه ای که داشتم رو بگم واینکه میدونم کمتر کسی با یکبار خیانت طلاق گرفته اکثرا فرصت میدن ادامه میدن مگه اینکه اون آدم بازم کارشو تکرار کنه 

همین که پشیمونه و بهتر شده خداروشکرررر🥰🥰 تو هم سعی کن دیگ نگاهت به آینده باشه گذشته دیگ تموم شده ر ...

ممنونم عزیزم ❤️🌹💕

همسر دوستم با دوست باشگاهیه دوستم بهش خیانت کرده در حد پیامک و تلفن،حال دوستم اصن خوب نیس،به زور دو ...

حق داره الان فقط بذارید تو حال. خودش باشه یه جورایی عین کسی هست که عزیزی رو از دست داده بذارید عزاداری کنه بعدش حتما حتما با همسرش برن پیش تراپیست و بعد روانپزشک بدون اینا امکان نداره حالش خوب بشه و اینکه حداقل یکسال زمان میبره تا یکم فراموش کنه الان هردوشون راه سخنی دارن متاسفانه زندگیشون جهنم میشه دیگه 

حق داره الان فقط بذارید تو حال. خودش باشه یه جورایی عین کسی هست که عزیزی رو از دست داده بذارید عزادا ...

بچشون 18 سالشه بهش جریانو نگفتن،کلا دوستم خوددار هس به یکس دونفر جریانو گفته ولی واقعا روحیه ش خرابه،من ک نگرانشم ولی به قول شما باید بذارم تو خودش باشه😓

بچشون 18 سالشه بهش جریانو نگفتن،کلا دوستم خوددار هس به یکس دونفر جریانو گفته ولی واقعا روحیه ش خرابه ...

‌پس کم سن و سال هم نیستن متاسفانه به این مردا تا پای گور هم نمیشه اعتماد کرد آدم بوده با نوه و داماد وعروس خیانت کرده بعد ۳۰ سال زندگی 

حق داره الان فقط بذارید تو حال. خودش باشه یه جورایی عین کسی هست که عزیزی رو از دست داده بذارید عزادا ...

بعضی از زنا خیلی عفریته شدن،

مردی که من میشناختم خیلی محترم و سر به زیر بود،بارها و بارها من دیدع بودمش،

من نمیدونم این زنه چی بوده که از راه به درش کرده🙄

در کل به این نتیجه رسیدم خانوما دوستی هاشون رو نباید به خونه هاشون بیارن حتی اگه طرف متاهل باشه،

دوستی خوبیه خیلی هم عالیه ولی فقط بیرون از خونه ،کافه و بازار گردی و تفریحات دیگه