2777
2789

پدر بزرگ شوهرم به رحمت خدا رفته بعد مامانم قراره کل ایل و تبار شوهرم رو دعوت کنه شام بده در صورتی که پدر خودش که فوت شد مادر شوهرم فقط زنگ زد همین 

خیلی حرص میخورم از دست رفتارش 

People are asleep and when they die ,they waken 

پدر بزرگ یه نفر دیگه فوت شده 

بعد مامان تو داره شام میده😵‍💫جلل  الخالق

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر بزرگ یه نفر دیگه فوت شده بعد مامان تو داره شام میده😵‍💫جلل الخالق

دیدی تو رو خدا 

میشه پدر شوهر مادر شوهرم 

بعد کل طایفه اینا من پدر بزرگم مرد هیچی به هیچی تازه خواهر شوهرم گفت من نمیتونم بیام ختم پدر بزرگت خب نیا اصلا دیگه چرا میگی واقعا 

صحبت کن باهاش با زبون خوش اینهمه برای چی خرج ی نفر بکنه تازه اونیه که فوت کرده🙄شاید برای اینکه شما ...

بهش گفتم اصلا نیاز به چنین احترامی ندارم و ممکنه کارش تا ابد رابطه من و همسرم رو خراب کنه

بگو شما بیای مراسم بگیری 

اونوقت اگه خانواده همسرم خودشون نخوان یا نتونن مراسم بگیرن ،، فامیلاو مردم پشت سر هم خانواده همسر و هم شما حرف میزنند. و این خیلی سنگین‌برامون تموم میشه 

نمیدونم اسی کجاییه ما ترکیم رسم داریم خانواده ای ک عزادار هستن رو دعوت می‌کنیم شام

سمت خانواده مادری شوهره منم وقتی فوتی دارن فکر کنم بعد چهلمش دعوت میکنن اون خانواده رو‌ ب قول شما شام‌میدن. 

ک البته ب ب سبب وجود عروسا یسری ازین رسماشون دارن محو میشه

parasoo1989@
نمیدونم اسی کجاییه ما ترکیم رسم داریم خانواده ای ک عزادار هستن رو دعوت می‌کنیم شام

عزیزم ما اصالتا کوردیم ولی ما هم این رسم رو داریم که دعوت کنیم بعد مادر شوهرم اصلا مادر منو چون پدرش فوت کرده دعوت نکرد اصلا از مامانم خوشش نمی یاد هیچ وقت هم ازم نمی‌رسه مامانت خوبه