2777
2789

میشه به درد و دلم گوش کنی قشنگم؟🥲

من خییییلی آدم زودرنجیم و این باعث شده دیگران از سمتم پراکنده بشن اصلا تو ذاتمه که ناگهان برای یکی ناز کنم نمیدونم چرا این اخلاق گند رو دارم دوستم صد بار بهم گفته بابا مگه من دوست پسرتم اینقد برام ناز میاری دیگه خودمم خسته شدم اون روز سر اینکه دیر جواب پیامم رو داد کلی سرش غر زدم و بهش بد وبیراه گفتم در حالی که دستش بند بود طفلک خودش کلی گیر و گرفت داره وخودمم میدونستم که دستش بنده،،دیگه باهاش قهر کردم و از دار دنیا همین ی دوستم از دستم رفت،واقعا خیلی آدم بود که منو تحمل میکرد،،از خودم متنفرم میشه بگین من چه اختلال روانی دارم؟واقعا از این وضع خسته شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها راه حلش اینه که دیگه زود رنج نباشی...

باور کن😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

منم همین جوریم 

خیلی وقتا به خاطر این موضوع تحقیر شدم اذیت شام خودمو عوص کردم 

ولی بعد از سه سال زجر دادن خودم آدمای دورم عوض کردم 

دوستای الانم نه تنها نازمو میکشن میخندیم گریه میکنیم 

دوست پسر؟دوست از خوانواده هم بهت نزدیک تره چه برسه به دوست پسر 

در رابطه با دوستت حق با اون شخص بوده مخصوصا وقتی دستش بند بوده و توهم میدونستی . توی چه موارد دیگه ای زود رنج هستی ؟ این دلخوری نداشته ولی مثلا اگه یکی بهت توهین کنه خب اول باید دید حق با کدومتون هست ممکنه بعضی جاها هم حق با شما باشه مثالهای دیگه ای  از زود رنجیت بزن تا ببینم واقعا حق دارن بقیه یا نه 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

با احترام....کمبود محبت و دیده نشدن در خانواده از طرف پدرومادر....

نه اتفاقا خیلی بهم محبت میکنن مخصوصا بابام همیشه میگه رئیس خونه منم در مورد هر چیز اول نظر منو میپرسن،خیلی بهم بها میدن و این تو ناخودآگاه من رفته که همه باید مثل پدر و مادرم باهام رفتار کنن

تنها راه حلش اینه که دیگه زود رنج نباشی...باور کن😂

سعی میکنم ولی نمیشه بازم روز از نو روزی از نو،،باور کن اینقدر خودم از این وضع خسته شدم که حتی اگه نیاز باشه دارو هم واسش میخورم

در رابطه با دوستت حق با اون شخص بوده مخصوصا وقتی دستش بند بوده و توهم میدونستی . توی چه موارد دیگه ا ...

وقتی یکی بهم توهین کنه که اصلا نگوووو میشینم اینقدر گریه میکنم که دیگه چشام سویی ندارن،،در موارد دیگه من خودمم میدونم حق با طرف مقابله ولی نمیخوام قبول کنم که خودم مقصرم میخوام دیگران رو مقصر جلوه بدم ولی متأسفانه آدمای دورم دارن پراکنده میشن،،این زودرنجیم حتی باعث شده بددهن هم بشم وای باورم نمیشه از خودم شرمم میشه اصلا نمیتونم با جامعه ارتباط بگیرم😔😔