2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرکس یه سلیقه ای داره

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

من زیاد ب خودم نمیرسم و اضافه وزنم دارم ولی ی ادم خوب تو زندگیمه راستش قدیما خیلی میرسیدم  خیلی ورزش نیکردم خوشتیپ بودم از نامزد سابقم اتفاقا خیانت دیدم همون موقع ها بعد دیگه خودمو ول کردم افسرده و چاق زشت شدم ی ادم خوبم اومد تو زندگیم ک براش مهم نی این چیزا

ما توی دانشگاه داشتیمپسره خوشتیپ بود و عاشق یه دختره چادریه وحشتناک شده بود که نه قشنگ بود نه بازه ن ...

انگار اصن این چیزا واقعا شانسیه ما زشت ترین دختره دانشگاهمون با خوب ترین پولدارترین پسر ازدواج کرد خخخ