2777
2789
عنوان

بچم اصلا بهم وابسته نیست مامانا بیاین توروخدا😔

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزدلم...

دخترت بزرگتر بشه میاد سمت خودت نگران نباش

ربطی هم به خانواده شوهرت نداره دخترت کلا عادتشه تقصر اونا نیست وگرنه منو و مامانمم برادرزادمو خیلی دوست دارم خیلی وقتا پوشکشو عوض میکنیم یا غذاشو میدیم ولی بازم یک لحظه مادرشو به صدتا مث ما نمیده😂

هرچند مثل دختر تو خوبه بخدا والا زنداداشم زندگیش مختل شده از بس برادرزادم بهش وابسته اس بعضی وقتا نمیتونه بره دستشویی طفلی

میشه 

بچت هنوز کوچیکهدختر منم همینطور بودازین فرصتا استفاده کنهمون تایمای کمی که با اونا سرگرمه تو استراحت ...

واای ینی بچه منم اینطوری میشه؟؟ آخه مادرشوهرم و خواهرشوهرم ی رفتارای بچگانه ای انجام میدن ک منو حساس کردن. مثلا وقتی میبینن بغل من نمیاد خیلی ذوق میکنن. یا مدام ۲۴ ساعته بهش میگن بگو عمه. یا ب بچم یاد دادن ب دختر عمش باید بگه آبجی. این رفتاراشون اذیتم میکنه.  دلم میخواد دخترم کاری ب عمش نداشته باشه ی ذره زورشون بگیره. ولی متاسفانه دخترم ب شدت وابسته عمش شده

انشالله خدا از زبونت بشنوه بخدا انقد غصه میخورم با کلی بدبختی و ای وی اف بچه دار شدم حالا محل بهم نم ...

نه بابا بچس چه انتظاری داری

من دخترم اصن براش مهم‌نبودم‌جز وقت شیرخوردن

الان طوری شده وسط منو شوهرم‌میخوابه مبادا باباش کنارم‌باشه.

واای ینی بچه منم اینطوری میشه؟؟ آخه مادرشوهرم و خواهرشوهرم ی رفتارای بچگانه ای انجام میدن ک منو حساس ...

عادی میشه

حساس نباش

بخند

حتی ذوق کن.نذار فکر کنن ضعف داری.

دختر منم همین بود

عمش میومد بغلش می‌کرد می برد.

الان دیگه عمشو دوست نداره در حد خوراکی گرفتن ازش.

میگه بیا بوس بده‌نمیره اخم‌می کنه

فقط وقتایی که خیلی زمان بگدره دور باشن از هم‌شاید بره سمتش.

از بچه‌کوچیک چه انتظاری داری.

بذار در لحظه بچت خوش باشه حالا با هرکی

بیخیال الان بچس بزرگ میشه درست میشه من که لذت میبرم بچه هام بقیه را دوست داشته باشن کلی کمک حال میشه ...

بخدا از اینکه دوسش دارن خوشحالم. ولی خواهرشوهرم رفتاراش زیاده روی هست جوری رفتار میکنه انگار مامانشه. و مادرشوهرمم ۲۴ ساعته بهش میگ عمه‌ و میخواد ب همه ثابت کنه بچم عاشق عمشه.

وگرنه اگ عادی بودن زورم نمیومد‌

چه کارایی براش میکنی تو خونه؟ چطوری باهاش رفتار میکنی؟

من میگم شاید دلیلش اینه که تو غربتیم وفقط منو میبیته وهمش باهم تو خونه ایم  وبیرونم فقط با منه وابسته شده

تو خونه هم براش کتاب میخونم باهم نقاشی میکشیم بازی میکنیم از اینجور کارا

عادی میشهحساس نباشبخندحتی ذوق کن.نذار فکر کنن ضعف داری.دختر منم همین بودعمش میومد بغلش می‌کرد می برد ...

کاش منم میتونستم ایتقد آرامش داشته باشم و برام مهم نباشه ولی متاسفانه این قضیه خیلی ناراحتم میکنه. لذت بچه داری ازم گرفتن. 

از وقتی کوچیکتر بود ی جایی میرفتیم نمیذاشتن بغل خودم باشه همش ازم میگرفتنش. الانم ک بزرگتر شده خودش نمیخواد بغل من باشه. هی دنیاا. همیشه عاشق این بودم بچم بهم وابسته باشه دوسم داشته باشه ولی این بچه هیچ کاری ب من نداره.