2777
2789
عنوان

غمگینم احساس می‌کنم

87 بازدید | 16 پست

غمگینم احساس می‌کنم آینده بی

امیده و نمی‌شه چیزی رو‌بهترکرد

خسته‌ام و ناراضی از همه چیز

به عنوان یک انسان شکست خورده ی تمام عیارم‌

گناهکارم،دارم تقاص پس می‌دم

دوست دارم خودم رو بکشم‌

پیش از این میتونستم گریه کنم ولی الان کارک دیگه از اشک گذشته

علاقه ‌ام روبه آدم های دیگه از دست داده‌ام.

نمی‌تونم تصمیم بگیرم

نمیتونم بخورم 

نمیتونم بخوابم

نمیتونم فکرکنم

نمیتونم بنویسم

از‌داروهایی که‌میخورم‌میترسم

نمیتونم تنها بمونم

نمیتونم دیگران رو تحمل کنم

وقتی افسردگی میاد سراغم باید خودمو حلق اویز کنم

تصمیم دارم خودکشی کنم

نمیخوام زندگی کنم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماهم شرایط تورو داریم چند ساله که توزندگی ام سردرگمم اذیت ام دارم افسردگی میگیرم اما خودکشی راهش نیس ...

افسردگی ماژور استرس و اضطراب کمالگرایی و هزارتا چیز دیگه خسته کرده منو

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
گناهکاری؟ مگه اختتلاس کردی یا رانت خواری یا زمین خوار یا دزدو کلاهببردار ؟یا دخترای مردمو میتیغی و ه ...

گناهکار بودن فقط اینا نیست

اگر میتونستم حرفشو بزنم که راحت بود….

20

سنت خیلی سن حساسیه زود تصمیم نگیر یادت باشه باخودکشی همه چی بدتر میشع مردم هییییچی براشون مهم نیست فقط خودت مهم باشی پس به خاطر خودت تغییر کن یکبار زندگی میکنی اگع شرایط داری حتما برو تراپی نداری این پیج های روانشناسی ومثبت وفالو کن یه کم تغییر میکنی 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

سنت خیلی سن حساسیه زود تصمیم نگیر یادت باشه باخودکشی همه چی بدتر میشع مردم هییییچی براشون مهم نیست ف ...

دوساله هم دارو میخورم هم روان درمانی میرم فایده ای نداره

زندگی برام خسته کننده و پوچ شده

درک نمیکنم کوچیکترین استرس و مشکلی رو چرا باید حل کنم

اخرین روانشناسیم که مراجعه کردم بهش گفت که دارم به ناکجا اباد میرسم ذهنم هرگونه تلاشی برای بهتر شدن رو رد‌میکنه

نمیدونم برای چی باید ادامه بدم فقط خستم و دور از هر حس خوب 

دوساله هم دارو میخورم هم روان درمانی میرم فایده ای ندارهزندگی برام خسته کننده و پوچ شدهدرک نمیکنم کو ...

امیدت وازدست نده باور کن من الان خودم دارو لازمم از بس خواب های بد میبینم ازبس استرس دارم ازبس آدم های خوب اطرافم اند!!!!! اما ازعوارضش میترسم دعا میکنم پیج های خوب فالو دارم میگم شاید فرجی شد ‌..راستی ازخانواده ات حتما کمک بگیر

امیدت وازدست نده باور کن من الان خودم دارو لازمم از بس خواب های بد میبینم ازبس استرس دارم ازبس آدم ه ...

خانوادمم در جریانن فقط دیگه خسته شدن البته که حق هم دارن

دیگه امیدی نیست رسیدم اخر خط

خانوادمم در جریانن فقط دیگه خسته شدن البته که حق هم دارندیگه امیدی نیست رسیدم اخر خط

ای بابا ته خط چی! ۲۰سالته هنوز....باید پراز آرزو وامید باشی به خدا من سن تورو داشتم میدونستم ازثانیه به ثانیه اش چجوری استفاده کنم

ای بابا ته خط چی! ۲۰سالته هنوز....باید پراز آرزو وامید باشی به خدا من سن تورو داشتم میدونستم ازثانیه ...

باید ولی خالی و پوچم

واقعا انقدر خستم و این خستگی ازم جدا نمی‌شه 

خیلی پیگیری کردم حالم بهتر شه ولی میدونم عاقبتم تموم کردن زندگیمه 

هوفف حتی خستم از خوابیدنو بیدارشدن

کنترل همه چیو از دست دادم از زندگی دور شدم

باید ولی خالی و پوچمواقعا انقدر خستم و این خستگی ازم جدا نمی‌شه خیلی پیگیری کردم حالم بهتر شه ولی می ...

به خداتوکل کن منم الان برات دعا خوندم هرچند خودمم شرایط خوبی ندارم خیلی به هم ریخته ام ازآینده هم خیلی میترسم ولی تموم کردن زندگی ام یعنی من بی عرضه ام واطرافیانم فقط چند روز ناراحت اند ومن تاابد