2777
2789
عنوان

خونم خيلي كثيفه😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 32 پست
منم بدن درد دارم و مدام ناراحتم از به هم ریختگی خونه واقعا هم کار میکنم تو خونه ولی بی فایده است بچه ...

احه اشيزخونه ك بجه نميره خودم حوصلم نميكشه همون موقع بشورم بسابم دو سه روز ظرفا جمع ميشه

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
احتمالا باور نمیکنی ولی با تمام وجود دوس داشتم جات باشم..اینکه وسواس داشته باشی و هر لحظه شکنجه روان ...

كاش اينجوري بودم واقعا هميشه ميگم كاش وسواس داشتم 

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا یه زمانی با بچه‌کوچیک‌واقعا سختهولی سعی کن یه وقتایی از روز که بچت خوابه بلندشی مرتب کنی.یا مثلا ...

عادم كردم كنار بچم بخوابم تا نه بعدش هم سرم گوشيه از وقّتي بيدار ميشم بعدش بجم بيدار ميشه نميذاره كار كنم

كي ج روزايي بخورم ميشه بگي شايد كمكم كنه

ببین ویتامین دی دوهفته یکی بخور مولتی یکی هرروز بخور یه بسته تموم شد ده روز وایسا بعد باز بخور کلسیمم همینجور یا میتونی تنها قرص لاکتاول بخوری که همه ویتامینا رو داره خرما هرروز بخور آجیلم تونستی بخور میوه سبزی جات خودتو تقویت کن بچه منم ۱۷ماهشه ولی من خودمو تقویت میکنم از دست و پا بیفتیم هیچکس ما رو گردن نمیگیره حتی شوهر میگه خونه بابات اینجور بودی دادنت به من

خب طبیعیه خونه هرازگاهی کثیف باشهولی بهتره روزی یک ساعت یا نیم یاعت وقت بذاری خونه تمیز کنی یع روز ...

من  هميشه خونه زندگيم كثيفه هفته اي ي بار لباس ميشورم

ببین ویتامین دی دوهفته یکی بخور مولتی یکی هرروز بخور یه بسته تموم شد ده روز وایسا بعد باز بخور کلسیم ...

جاق نميكنه اينا 

عادم كردم كنار بچم بخوابم تا نه بعدش هم سرم گوشيه از وقّتي بيدار ميشم بعدش بجم بيدار ميشه نميذاره كا ...

خب مقصر خودتی

از گوشی آفرین باریکلا و زن زندگی در نمیاد

گوشی رو بذار آخر شب بعد خواب بچت

نامرتبی خونه هم باعث کدورت بین شما و همسرت هست هم باعث آشفتگی روح و روان خودت

جاق نميكنه اينا

اگه استعداد چاقی داری چرا اشتها باز میشه ولی من خودم استعداد چاقی ندارم خب نخوری بدنت خالی میکنه غذا میتونی کم بخوری بجاش مغزی جات و میوه سبزی بخوری گوشت بیشتر بخور برنج و ماکارانی و نون اینا کم بخور

كاش اينجوري بودم واقعا هميشه ميگم كاش وسواس داشتم

ولم کنننننن😐 دارم میگم شکنجه روانی میشم. مهم نیس چقدر درحدمرگ خسته ام یا ساعت ۲ نصف شبه، تا خونه رو کامل مرتب نکنم، آشپزخونه ظرفا گاز همه و همه رو تمیز نکنم، تمام اسباب بازیای بچه حتی یدونه لگو ای که زیر مبل افتاده رو بر ندارم نمیتونم بخوابم مغز لامصبم نمیذاره

من حتی کوسن مبلا رو باید قرینه بذارم وگرنه حس میکنم مشکل داره.

این نشونه اضطراب شدید درونیمه. دوس داری بیمار باشی؟ برو خداتو شکر کن دختر

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خب مقصر خودتیاز گوشی آفرین باریکلا و زن زندگی در نمیادگوشی رو بذار آخر شب بعد خواب بچتنامرتبی خونه ه ...

يعني شما گوشي زياد دست نميگيري  من معتادش شدم حالا امروز بستم اخره نميگيرم يه دو روزي

اگه استعداد چاقی داری چرا اشتها باز میشه ولی من خودم استعداد چاقی ندارم خب نخوری بدنت خالی میکنه غذا ...

حتما👌🏻

ولم کنننننن😐 دارم میگم شکنجه روانی میشم. مهم نیس چقدر درحدمرگ خسته ام یا ساعت ۲ نصف شبه، تا خونه رو ...

والا بازم خوبه 😩😢 ديگه هميشه خونت مرتبه☹️

سلام به نظر من یکی میتونه باشلوغی کنار بیاد یکی نه این یه چیز شخصیهولی فک کنمگوشی رو بزاریم کنار شای ...

من نميتونم كنار بياخ و اعصابم هميشه خورده ولي انگار نا ندارم بلند شم