2777
2789
عنوان

داغونم باید از عشقم دست بکشم

99 بازدید | 10 پست

کاش زندگیم همینجا وایسه کاش همه چی تموم بشه برام 

کاش هیچوقت عاشق نشده بودم 

موقعیت ازدواج نداره میگه صبر کن ولی به چه امیدی ؟تو این مملکت به چه امیدی صبر کنم 

از شدت گریه دارم نفسم قطع میشه 

گند بزنن به این مملکت که هیچ امیدی واسه زندگی برامون نذاشت فقط باید دنبال پول بدوییم 

عشق و دوست داشتن رو باید گذاشت دم کوزه 

کاش هیچوقت عاشق نمیشدم ای کاش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا ما با صبر کردن هم‌چیزی درست نمیشد

واقعا لعنت به این وضعیت اقتصادی 😔

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
حرفات به هم نمیخوره ! معلومه دوسش نداری !اگه داشتی صبر میکردی 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

من 25 سالمه چقدر صبر کنم ،دخترا تایم طلایی دارن برای ازدواج یه پسر تا چهل سالگی هم می‌تونه بره خواستگاری و بهش هم دختر جوون بدن ولی دختر اینطوری نیست 

اروم باش درسته ک شرایط سختیه ن تنها تو بلکه خیلیا این مشکل رو دارند. ولی اونم گناه دارع با این گرونی ...

چون می‌دونم تقصیری ندارم بیشتر دارم آتیش میگیرم جیگرم میسوزه ولی مامانم همش تو گوشم میخونه خواستگار هات رو بپرونی آینده ت تباه میشه آخرش هم این پسره ولت می‌کنه می‌ره پی زندگی خودش

برا ما با صبر کردن هم‌چیزی درست نمیشدواقعا لعنت به این وضعیت اقتصادی 😔

ای بابا پس همدردیم 

دوساله با همیم قرار بود همین عیدی که میاد بیاد جلو ولی اصلا شرایطش اوکی نیست بابام راضی نیست مامانم به هیچ عنوان 

چون می‌دونم تقصیری ندارم بیشتر دارم آتیش میگیرم جیگرم میسوزه ولی مامانم همش تو گوشم میخونه خواستگار ...

یبار بشین با خودت دودوتا چارتا کن ببین میتونی با کسی ک عشقت نیس و حسی بهش نداری ی عمر زندگی کنی؟ ببین عشقت واقعا لیاقت اینو داره ک ب پاش بمونی و بسوزی؟؟؟ 

ای بابا پس همدردیم دوساله با همیم قرار بود همین عیدی که میاد بیاد جلو ولی اصلا شرایطش اوکی نیست بابا ...

ما هم دو سال و‌نیم با هم بودیم ولی خب شرایط هیچ جوره اوکی نمیشد و کات کردیم 😔

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓