2777
2789
عنوان

مادرش میخواد بچمو ازم بگیره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 77 پست

اگر حضانتش رو به مدر داده باشه مگه میتونه الان ببره بچه رو؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه مسخره بازیه که بچه ول کنه بره بعد چند سال  خوش گذرانی و رها کردن بیاد بگه بچم  بده اصلا چرا باید اجازه دیدار بهش بدید وقتی بچه را ول کرده رفته 

اجازه قانونی دست پدرشه نخواد بده نمیتونه مادرش بگیره

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
خب خیلی غلط کرده بهش بگو وقتی رفتی دنبال عشق و حالت و بچه دوساله روبه امون خدا ول کردی من براش مادری ...

حاضرم بخدا هر روز خودم بچرو ببرم هر جا که بخواد ببینتش 

یا اصلا هر روز زنک بزنه باهاش تصویری حرف بزنه 

کلی به من حرف زد که به چه حقی به بگه گفتم به من بگه مامان😭

من حتی حاضرم اون مامانش باشه و منو مامان ندونه 

ولی شب رو بغل خودم بخوابم و خیالم ازش راحت باشه😭

شوهرم میگه اونم مادرشه حق داره 

پس من چییی اخه

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

چرا همون موقع پدر حضانت کامل نگرفته؟ فک کنم نهایتا تا ۷ سالگی بتونه پیش مادر باشه. بعدش پیش پدر. تازه همونم اجازه دیدن بچه رو داره پدر (ینی فک کنم نمیتونه از کشور ببره بچه رو)  زنه چطوره؟ از اینا نیست که بخواد یه پولی بگیره سر حضانت دایم؟؟؟ذیا بدونه تو خیلی دوسش داری بخواد از طریق بچه دست بذاره رو نقطه ضعفت؟

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
😑😑😑😑😑😑😑میگه خودم بزرگش کردم چه فرقی داره با بچه خودش که میگید جاش پر میشه!!!!

بهرحال خودش نزاییدش ک

نمیتونه مقاومت کنه بچه مردمو نده کاری از دستش برنمیاد 

الان حتی نده هم زحمت بچه رو بکشه دو صباح دیگه مادر اصلی بیاد بگه اینا تورو ندادن ب من متنفر میشه ازشون بچه کلا میره پیش مادرش

نیمتونم 😭 هیچکس برام این بچه نمیشه چطور جاشو با کسی پر کنم من خودشو دوست دارم خودشو می‌خوام😭

میدونم عزیزم‌خیلی سخته و‌چقد خوب ک همچین قلبی داری

اما بهرحال وقتی بچه شو خاسته باید بدی دیگه

بهتره از اول اصلا مخالفت نکنی و بدی

خودتم زودتر اقدام کن ک با این قلبی ک‌داری حیف دیر مادر بشی

حاضرم بخدا هر روز خودم بچرو ببرم هر جا که بخواد ببینتش یا اصلا هر روز زنک بزنه باهاش تصویری حرف بزنه ...

اگه حضانت با شوهرت باشه که مشکلی نیس ولی نمیدونم واقعا چطور دلشون میاد بچه دوساله رو ول کنن برن بعد که خوش گذرونیاشون تموم شد بیان ادعای مادری کنن

از نظر من ایشون فقط مادر خونیه بچه هستن و اصلا نمیتونن از لحاظ عاطفی مادر خوبی باشن

متاهل🧸

بچه ی اون محسوب میشه اما

وقتی وقتی قلولش کردم منم همینو گفتم 

ولی نمیتونم بخدا حس میکنم یک تیکه از وجودمه این بچه 

اصلا فکرشم نمی کردم مادرش یک روز بیاد دنبالش بخواد ببرتش😭

این چه حرفیه می‌زنید اخه مگه جای کسی پر کردنیه!

واااااااا 

خوب‌بگم جنگ‌کن نده نزار بچه شو بدن ب مادر اصلی خوبه؟خوب باید بچه طرفو بده دیگ

میگم‌انشالله بچه خودت‌میاد سرگرم اون میشی  کجای این حرف بده

بهرحال خودش نزاییدش کنمیتونه مقاومت کنه بچه مردمو نده کاری از دستش برنمیاد الان حتی نده هم زحمت بچه ...

چه ربطی به زاییدن داره؟!

من داییم از پرورشگاه رفتن یه پسر اوردن از بچه خودشون بیشتر دوسش دارن و بهش اهمیت میدن

واقعا نمیفهمم این حرفا رو از کجا میارین!!!

کسی که از نوزادی خودت بزرگش کردی هیچ فرقی با بچه خودت نداره فقط پروسه زایمان رو نکشیدی وگرنه روند بزرگ شدنش یکیه

متاهل🧸

چرا همون موقع پدر حضانت کامل نگرفته؟ فک کنم نهایتا تا ۷ سالگی بتونه پیش مادر باشه. بعدش پیش پدر. تاز ...

قرار همین بوده که تا هفت سالگی دست مادر باشه 

ولی خود خانم گفته نمی‌خواد بچه رو و سپرده به پدرش و رفته

این دوس ال هم شوهرم میگه بار ها اومده ایران ولی سراغی از بچه نگرفته 

امروز رفته پیش شوهرم گریه کرده که بچه رو بدیم بهش تا ۷ سالگی خود ایران میمونه و نکهش میدارم 

چه ربطی به زاییدن داره؟!من داییم از پرورشگاه رفتن یه پسر اوردن از بچه خودشون بیشتر دوسش دارن و بهش ا ...

از همون‌جایی ک‌شما میارین 

نظرتون‌مخالف دلیل بر اشتباه بودن نظر من نیست

ریپلای نکنید خوب

قرار همین بوده که تا هفت سالگی دست مادر باشه ولی خود خانم گفته نمی‌خواد بچه رو و سپرده به پدرش و رفت ...

نکنه میخاد برداره دربره

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .