2777
2789
عنوان

کدوماتون درگیر هیچ رابطه عاشقانه ای نیستین و براتون مهم هم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 28 پست
آخ گفتی

حتی تو خانواده هم فقط با خودم ارتباط دارم...راستش تنهایی آرومم می‌کنه...بدون مشغله و دغدغه...

اینکه بخوای همش یا یکی در ارتباط باشی و دغدغت این باشه وای از دستم ناراحت نشده باشه وای چرا این حرفو زد وای چرا این کار رو کرد وای نره فلان حرفو پشتم بگه و...

راستش نمی کشیدم خط زدم همه رو🧘🦋

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه کاملا راضی هستی و احساس آرامش میکنی خب همینجور زندگی کن..خوبه...چی بهتر از آرامش خود آدم

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

خانواده بهم میگن نرمال نیستی در حالی ک من سالمم فقط تنهایی رو ترجیح میدم

ببخشید میتونم بپرسم چند سالتونه؟

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

آها اون موقع ک سرم تو درس بود بعدشم سرکار و ...‌هیچوقت هیچکس ب دلم نمیشینه

اگر هم ب دل بشینه ممکنه ایرادیامشکل اخلاقی داشته باشه،پیشنهادمیکنم خصوصیات فرددلخواه همون جفت روحی وتابیست یک روزیابیشتربنویسین باحس خوب روش تمرکزکنی بعدم رهاسازی کنین

۲۲

پس به سنی رسیدید که کاملا بتونید با منطق و عقل تصمیم بگیرید...کاری که خودت فکر میکنی عقلانیه..انجام بده به حرف بقیه هم هیچ کاری نداشته باش...

مثلا خود من اگه میخواستم به حرف بقیه باشم حضورم کاملا تو این سایت غیر نرماله...ولی من دلیل و منطق خودم رو دارم و راهی که فکر میکنم درسته رو ادامه میدم..

خیلی وقتا اتفاقا آدمای غیر معمول مفید ترند...

شاید اگه آدمای غیر معمول نبودند برق اختراع نمیشد .اینترنت نبود. هواپیما به وجود نمیومد و زندگی به جریان معمول هزاران سال پیش ادامه پیدا میکرد...

۲۲

ولی بازم میگم حتما مطمئن باش که داری از روی عقل تصمیم میگیری و به خاطر تجربه ی بد خودت یا اطرافیانی که دیدی نیست...