2777
2789
عنوان

افت تحصیلی شدیدددددددددد پایه دهم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 46 پست
چرا عزیزم اتفاقا هفتم خیلی افت داشتم ولی ترن دوم اوکی شدم معدلم بالای ۱۹ و نیم شد،ولی اون موقع معلما ...

نترس هیچ اتفاقی نمیفته بیخودی هم استرس نداشته باش

از من یاد بگیر.امروز ریاضی دادم یع جوریییی ر ی دم که نگووو😂💔ولی انقد خندیدم که نگو

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید روش درس خوندنت رو عوض کنیراهنمایی تا دبیرستان خیلیییی فرق داره دختر بگرد تو کانالای مشاوره راه ...

تو راهنمایی شب امتحانی بودم همه نمره هام هم بالای ۱۸ بود🥲🥲ولی الان...

واقعاااااا؟؟🥺🥺یعتی حتی تا الان که ترم اولیم هم عادیه؟؟🥺🥺

ارره فقط باید تلاش کنی هر چه زودتر بهتر بشی و خودتو با شرایط جدید سازگار کنی چون امتحانا نهایی و آینده سازه

نترس هیچ اتفاقی نمیفته بیخودی هم استرس نداشته باشاز من یاد بگیر.امروز ریاضی دادم یع جوریییی ر ی دم ک ...

تجربی ای؟

ما ام امروز ریاضی داشتیم فاجعه بود فاجعه 

نصف بچه ها زیر ۱۰ میشن یا با ۱۱ ۱۲ ۱۳ پاس میشن

تجربی ای؟ما ام امروز ریاضی داشتیم فاجعه بود فاجعه نصف بچه ها زیر ۱۰ میشن یا با ۱۱ ۱۲ ۱۳ پاس میشن

نه بابا ریاضیم😂

۱۷ بشم کلامو میندازم بالا

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
ببنید آخه جالب اینجاست که سوالات ترم اول ما اصلا انگار منبع کتاب نبود....و نظر همه ی بچه ها همین بود ...

سخت تر از نهایی های اخیر نداشتیم که در طول تاریخ امتحانات اما بازهم نکته ای خارج کتاب تو امتحانات تشریحی رسمی نمیاد و نیومده

اما چی میشه معدل ۲۰نداریم؟۱.تسلط کم روی طریقه تشریحی نوشتن

۲.تصحیح بعضا سلیقه ای

۳.جو خود جلسه که باعث میشه مثلا در عین تسلط و...۱۹.۷۵ بشه(واقعا حس بدیه)

پس خواهش میکنم ازت از الان روحیه تو نباز احتمالا سوالا مفهومی بودن 

اما از اونجایی ک مستمر و نوبت اول هیچ تاثیری ندارن بیخیالش میشی مثل ی دختر خوب میشینی کتاب درسیت رو خوب خوب خوب مسلط میشی و میری سراغ منبع کمک درسی(جزوه هیییچ دبیری منبع کنکور و نهایی نیست پس فقط برای یادگیری اولیه استفاده کن نه تسلط اگر هم دبیر مورسه راضی نیستی مثلا سر آزمون هاو...میبینی خیلی چیزا رو بار اول هست میبینی آنلاین ببین و بازم تست بزن ازش و تمرین کن)

ریاضیم واقعا سخته ببین همه همینن دهم کلن تا جایی ک من یادمه میگنو میگفتن که افت میکنی

کلا رشته های نظری همههههههه شون سخته و واقعا آسونی در کار نیست تو دبیرستان 

حتی هنرستان هم سختی های خودشو داره واقعا 

سخت تر از نهایی های اخیر نداشتیم که در طول تاریخ امتحانات اما بازهم نکته ای خارج کتاب تو امتحانات تش ...

ممنونم  عزیزم از راهنماییت❤️❤️

برا نهایی کتاب کار پیشنهاد میدید؟که منبع ام به عیر از خود کتاب درسی چی باشه؟؟

نه بابا ریاضیم😂۱۷ بشم کلامو میندازم بالا

وای ۱۷ چیه من ۱۱ هم بشم عروسی میگیرم😭🤣😭🤣همههههههه حالشون به قدری بد بود سر جلسه که نگو

من نمیدونم چه مرگشون که این جوری سوال میدن واقعا

وای ۱۷ چیه من ۱۱ هم بشم عروسی میگیرم😭🤣😭🤣همههههههه حالشون به قدری بد بود سر جلسه که نگومن نمیدونم ...

حالا من میگم ۱۷ تو پایین تر حساب کن😂💔

تااازهعه من سمپادم. هر روز تهدید به اخراجو داریم و من به هیچ جام نیس😂این ریاضیع رو خدایی ری دم

ویدئوهای آموزشی خوب چی پیشنهاد میدید؟؟برای درس های تخصصی

من همیشه گفتم انتخاب دبیر یک چیز خیلیییی شخصیه مثال بزنم چند مورد

خیلی از بچه های موفق کلاس ما استاد کرمی برای ریاضی(حسابان) میدیدن من نتونستم ارتباط بگیرم

یا برای شیمی استاد فراهانی سر کلاسشون حواسم پرت میشد واقعا

خودم(استاد دوم جهت لکه گیری اشکالاتم بوده) برای شیمی استاد بازرگانی دیدم و استاد اسماعیلی

برای ریاضی استاد عباسپور و استاد عزیزی

برای فیزیک استاد قصاتی(به همه حرفاشون گوش بدی قول میدم کمتر از ۷۰ اونم تو مدت خیلی کم نمیزنی)

حالا من میگم ۱۷ تو پایین تر حساب کن😂💔تااازهعه من سمپادم. هر روز تهدید به اخراجو داریم و من به هیچ ...

ما ریاضی و فیزیک مون افتضاح بوددددددد افتضاحححححححححح 

پس خیلی درس خون و سخت کوشی عزیزم که سمپاد درس میخونی😘😘برا ما اگه معلمای خودمون سوال میدادن خوب بود ولی از اداره میدن نمیدونم از کجا میاد سوالاشون واقعا....

تک تخصصی ها فعلا شیمی رو از همه راحت تر گرفتن