2777
2789
عنوان

استوریهای زنی که باهاش بهم خیانت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 79 پست
من که بله کلا بهش شک دارم چون خیانت دیدم ازش و رفیق بازه و مسافرت میره گاهی با دوستاش کلا اینور اونو ...

یکی هس خیانت میکنه یااینکه کاری اشتباهی انجام میده بعدش میفهمه اشتباه کرده و سعی میکنه همه جوره جبران کنه و اعتماد طرف مقابلش رو دوباره بدست بیاره که اینجوری طرف مقابل هم بتونه افکارش رو کنترل کنه ..

یکی هم هس خیانت میکنه اشتباه میکنه اما پرو پرو طلبکارم هس ینی میگه من همینم ازهیچی و هیجا هم خودمو محدود نمیکنم توام باید خود ب خود فراموش کنی انگار ن انگار ک چیزی شده

متاسفانه این دسته دوم خیلی بیشورن و لیاقت زندگی سالم رو ندارن..

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باور کن این رفتارت باعث میشه دورتر دورتر بشه ازتوندرسته خیانت توجیهی نداره ولی چون بخشیدیش اونم به ا ...

پس نظر شما اینه برام مهم نباشه کجاس چیکار میکنه کی میاد 

و باهاش خوب باشم؟ 

استوریهای این زن خونه خراب کن رو چیکارکنم؟

یکی هس خیانت میکنه یااینکه کاری اشتباهی انجام میده بعدش میفهمه اشتباه کرده و سعی میکنه همه جوره جبرا ...

برای من دوم هست متاسفانه 

خیلی ممنونم ک راهنماییم کردین بنظرتون عین خیالم نباشه چیکار میکنه و بیخیالی طی کنم باهاش خوب باشم؟

استوریهای این زنه خونه خراب کن چیکارکنم 😔همش بااااید انگار اجباره ببینم

حق داری ماهم هرچی بگیم اروم نمیشی فقط باید بگذره تا کمی شاااید کمی کمرنگ شه😥

نمیشه هیچ وقت کم رنگ نمیشه الان ۵ سال میگذره ولی انگار اس ام اس هاشون جلو چشممه

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
این چیزا برام مهم نیست فقط میخوام یکی آرومم کنه راهنمایی عاقلانه کنه

بچه نداری 

آمارش رو‌ دقیق دربیار 

اگر تکرار میکنه جدا شو و فرار کن از این زندگی 

من تجربه کردم ولی بچه دارم وگرنه میزفتم

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

اون خانوم چرا باید بیاد شهر شما؟اقوامش شهر شما هستن؟

نمیشناسم ولی میدونم مال شهرما نیس متاسفانه وقتی داشت از شهرمون میرفت پیجشو دیدم و ندیدم وقتی اینجا بود چیکارا میکرده 

بنظرتون همیشه ببینم چی میزاره؟ برام مثل خود زنی میمونه اما اگ نبینم انگار چیز مهمی رو از دست دادم

برای من دوم هست متاسفانه خیلی ممنونم ک راهنماییم کردین بنظرتون عین خیالم نباشه چیکار میکنه و بیخیالی ...

میتونی بی تفاوت باشی؟؟

عزیزم چرا اخه پیگیر اون خونه خراب کن باشی حذفش کن بره آشغالو میندازن تو سطل آشغال

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔