2777
2789
عنوان

از دختره خوشم اومده چیکار کنم بنطرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 23 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اقتضای سنته !☺️ منم تو این سن که بودم فک می‌کردم تو کل کهکشان راه شیری فقط یه دختر وجود داره و همه دنبال همونن!☺️ تازه طرف من یه سال ازم کوچیکتر بود ! الان اون دوتا بچه هم داره که از من بزرگترن!😂 

به عنوان یه داداش بهت توصیه میکنم فقط روی درس و دانشگاه تمرکز کنی! چون همین چند ساله فرصت داری که چیزی بشی یا نشی!☺️ اگه بشی که هر کیو بخوای باهات ازدواج میکنه! اگه مث منم بی‌سوات بشی که عمرا نمی‌تونی نیمه‌ی گمشده‌تو پیدا کنی چون سوات ندارم تابلوها رو بخونم !☺️

شاید باورت نشه اما چند سال بعد به این حرفا و افکار و حرکاتت میخندی!☺️ حالا ببین کی گفتم!

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی تازه اومدم تو سایت! لطفاً درک کنید که از مرگ برگشتم !☺️ اگه چیزی میگم منظوری ندارم ، پس بد برداشت نکنید. همه رو دوست خودم میدونم چون با کسی دشمن نیستم!☺️

خب داری میگی میرم با پسرا بحث و دعوا میکنم سرش خودتم که جراتشو نداری بری جلواینجوری داری بخاطر کم رو ...

دعوا نمیکنم که مگ دیوونم 

میگم از پسرایی که احتمال میدم شاید برن خواستگاریش بدم میاد

خب طرف نمیدونه....متاسفانه نمیتونم نشون بدم دوستش دارم...

اگ بهت علاقمند باشه....میتونی بهش بگی...اما من ب عشق تواین سن توسط پسر اعتقادی ندارم .البته هستن ک پایدار باشه اما نه همه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
دعوا نمیکنم که مگ دیوونم میگم از پسرایی که احتمال میدم شاید برن خواستگاریش بدم میاد

حساس شدی داداش من

بهتره خودت به دختره پیشنهاد بدی یا واسطه بیاری

دیگه خب دختر مردمه تو اوج جونیشه با خواستگار داشته باشه 

حساس شدی داداش منبهتره خودت به دختره پیشنهاد بدی یا واسطه بیاریدیگه خب دختر مردمه تو اوج جونیشه با خ ...

غلط میکنن برن خواستگاری🥲🤣

شاید باورت نشه دوتا از پسرا دورم رفیقامن خیلیم تحویلم میگیرن ولی چشم دیدنشونو ندارم چون می‌دونم مادراشون دلشون این دختره رو میخواد براشون...

دختره ، دختر یکیه تو مسجدمون ، مادرش دوست مادرمه....

خودم نمیتونم بش بگم