2777
2789

اره من یادمه سال ۹۴ رفته بودیم خونه کسی بچه ۱۰ سالشون دست رو چرخ ماشین کشید گفت وااای این چقد چرخاش بزرگه یه ربع بعدش همچین لاستیک ترکید صدای انفجار میداد اصلا غیر قابل باور بود برام 😐

کلی روایت داریم داریم در مورد چشم زخم همین ایه وان یکاد، شاءن نزولش برای چشم زخم هست

نه دوست عزیز من ادبیات عرب را خواندم آن چشم زخمی که عرف می گه در این آیه نیست. کسی هم چشم نمی خوره مگر از مغز خودش باید آیه را بخونی و منظور را با تحقیق درک کنی وقت نمی گنجه دقیق بهت توضیح بدهم علاقه داری برو مطالعه کن آن آیه از مجنون بودن می گه و چشم را در قالب دیگری قرارداده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر ، برای آدمهای ضعیف النفس است کتاب خواندم ۷,۸ سال خارجی بود اسمش را یادم نیست کتابخانه ملی گرفتم ...

واقعیت تو قرآن هم اومده 

اگر چرت بود تو قرآن هم نمیومد

راه های دفع چشم زخم هم هست 

نه دوست عزیز من ادبیات عرب را خواندم آن چشم زخمی که عرف می گه در این آیه نیست. کسی هم چشم نمی خوره م ...

بالا بری پایین بیای چشم زخم وجود داره 

اگه به قانون جاذبه و انرژی درمانی ام اعتقاد داشته باشی اونجاام میگه هست 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

دوستان من اوایل به تخم مرغ اعتقاد نداشتم چون روایتی درباره ش نخوانده بودم(فقط صدقه و اسفند و چهارقل و وان یکاد)بعدا تو کلیپی از آیت الله مجتهدی دیدم گفت تخم مرغ شکستن رو جدی بگیرید واقعا اثر داره!!!!

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
همون خدای بزرگی که هم شما قبولش داری و هم من ، و پیامبرش و امامش درباره چشم زخم و راههای دفع اون کلی ...

من قرآن را قبول دارم ، همان متن ون یکاد را به کمک ادبیات عرب مطالعه کنی بهتر متوجه می شی به هر حال من اعتقاد به چشم زخم ندارم تا الانم چشم نخوردم😅ولی شما اعتقادات خودتان را دنبال کنید شاید مسیر شما این باشد.

وای یبار تو یه ارایشگاه بودم دیدم دوتا خانم با گریه دارن میان کنجکاو شدم چیشده دیدم دختره اوومد پیش ...

وای چه عجیب آخه چجوری گره خورده بوده 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

یبار دوستم اومد خونمون گف شوهرت چقد چشم پاک و خوبه از شبی که رفت زندگیم عوض شد شوهرم از گذشتش گف و همه چی پاچید منی که فک میکردم تنها کسی بودم که شوهرم می‌خواسته یهو فهمیدم ۶تا دوست دختر داشته و تویه ۷سال زندگی مشترک به من نگفته ، دوستم که رفت انگار شوهرم برام غریبه شد واقعا ۳سال عذاب کشیدم تا مرز جدایی رفتم با شوهرم لج کردم و خیلی حرفهای بدی بهش زدم ، دعواهای شدید بینمون اتفاق افتاد باورتون نمیشه از یه اومدن و رفتن رفیق قدیمی و تعریفش از زندگیم و شوهرم ، انرژی منفی داد بهم 

بالا بری پایین بیای چشم زخم وجود داره اگه به قانون جاذبه و انرژی درمانی ام اعتقاد داشته باشی اونجاام ...

من هم پذیرفتم ولی اعتقاد ندارم . و کسانی که قران را در این خصوص تحریف می کنند به نظر من کافرند