2777
2789
عنوان

کیا زایمانشون خیلی تنها بودن

203 بازدید | 38 پست

من مامانم مریضه نمیتونست کارامو انجام بده یا بچه بغل کنه برام منم سز بودم خیلی بهم سخت گذشت هم بیمارستان هم خونه هنوزم یاد اون وقتا میوفتم دست خودم نیست کلی گریه میکنم من اصولا ادمی نیستم به راحتی گریم بگیره ها حتی با مرگ یه عزیز ولی این موضوع خیلی سریع اشکمو در میاره حتی همین الان که دارم براتون تایپ میکنم الانم اقدامم واسه دومی ولی خیلی از الان استرسشو دارم که همون تنهایی زو اینبارم بکشم و اذیت شم 😞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کلا کسی رو جز شوهرم ندارم

فردای زایمان رفتم خونه و همه کارامو مجبور بودم خودم بکنم

بیمارستان هم شوهرم با اینکه پیشم بود اتاق خصوصی گرفته بودیم همش خوابید ‌...

دیدی فقط تو تنها نیستی عزیزم ؟

ماها که تنهاییم خدا رو داریم

خیلی حس غریبیه زایمان و بارداری وقتی تنهایی..‌‌ ولی خدا هوامونو داره

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …

وقتی کسی رو نداری کمکت کنه و اینقدر تنهایی چرا دومی رو باردار شدی ؟ 

من روز زایمانم تنها بودم مامانم خیلی تو سختی و مشقت بود ولی فقط اون کنارم بود خیلی دلم براش سوخت که تو سختیاش اومد کمکم کنه 

شوهرت کجا بود ؟

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

عزیزم خوب یه پرستار همراه بگیر این که غصه نداره ‌ من وقتی زایمان کردم مادرم خودش بیمارستان دیگه بستری بود مادر شوهرم خیلی زحمتمو کشید ولی بعدش دیگه خودم و شوهرم کارامون رو کردیم . بعد از دو سه روز به نظرم همین که شوهرم حواسش بود به اوضاع و کمک میکرد کافی بود . مادر شوهرم دیگه فقط سر میزد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

همین هفته احتمالا زایمان کنم 

مادرم گفته من بعد دوروز میام 

قاره مامان جونش ازکربلا بیاد 

از صبح دلم گرفته دارم گریه 

میکنم زایمان اولمه اما من بیشتر از هرکسی نیاز دارم بیاد

وقتی کسی رو نداری کمکت کنه و اینقدر تنهایی چرا دومی رو باردار شدی ؟ من روز زایمانم تنها بودم مامانم ...

باردار نشدم اقدامم دلم نمیخواد بچم مث خودم تنها بمونه همین الانشم واسه بتزی کردن به این و اون التماس میکنه شوهرم بود ولی هیچکس خواهر یا مادر نمیشه

وقتی کسی رو نداری کمکت کنه و اینقدر تنهایی چرا دومی رو باردار شدی ؟ من روز زایمانم تنها بودم مامانم ...

در نهایت کل مسئولیت های فرزند با مادره... نباید به کسی امید بست. 

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
باردار نشدم اقدامم دلم نمیخواد بچم مث خودم تنها بمونه همین الانشم واسه بتزی کردن به این و اون التماس ...

الان چن سالشه؟

باردار نشدم اقدامم دلم نمیخواد بچم مث خودم تنها بمونه همین الانشم واسه بتزی کردن به این و اون التماس ...

خوبه باز شوهرت بوده من شوهرمم پیشم نبود خونمون پنج ساعت دوره من شهر مامانم اینا زایمان کردم 

ولی برام مهم نیست که تنها بودم توهم بهش فکر نکن فدای سرت 

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم